• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set van 5 - spiegelfotolijsten met standaard - brons

Deze prachtige voordeelset spiegellijsten bestaat uit:

✅ Set van 5 spiegelfotolijsten brons
✅ 3x fotomaat 10x15
✅ 2x fotomaat 24x30
✅ Bevat fotostandaard én haakjes
✅ Perfect voor eigen foto's
✅ Horizontaal én verticaal te plaatsen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Set van 5 - spiegelfotolijsten met standaard - brons

Voordeelset van 5 spiegelfotolijsten brons met standaard in de stijl van Eric Kuster

Deze kleinere maat spiegel fotolijsten hebben een standaard om de fotolijsten neer te zetten maar ook haakjes om ze eventueel op te hangen aan de muur. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

Bestseller op het dressoir

Deze voordeelset staat prachtig op het dressoir. De lijsten bestaan uit 3 fotolijsten van 15x20 cm fotomaat (fotomaat 10x15 cm) en 2 van 30x35 cm (fotomaat 24x30 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 150. De fotolijsten van deze set hebben een standaard waardoor de lijstjes op tafel kunnen worden neergezet. Ook hebben ze haakjes waardoor ze aan de muur gehangen kunnen worden. Bekijk onze foto's voor inspiratie.

Creëer een persoonlijke gallery wall

Een gallerywall van spiegelfotolijsten is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. 

Eric Kuster stijl spiegellijsten

De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Inspiratie

Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Spiegellijsten fotolijsten brochure - Domestica Interior Design

Brochure spiegellijsten fotolijsten

Bekijk onze collectie schelpenvazen