• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set van 5 - spiegelfotolijsten met standaard - brons

€150,00
Stukprijs: €150,00 / Stuk
Deze prachtige voordeelset spiegellijsten bestaat uit:

✓ Set van 5 spiegelfotolijsten brons
✓ 3x fotomaat 10x15
✓ 2x fotomaat 24x30
✓ Bevat fotostandaard én haakjes
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Horizontaal én verticaal te plaatsen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Set van 5 - spiegelfotolijsten met standaard - brons

Voordeelset van 5 spiegelfotolijsten brons met standaard in de stijl van Eric Kuster

Deze kleinere maat spiegel fotolijsten hebben een standaard om de fotolijsten neer te zetten maar ook haakjes om ze eventueel op te hangen aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijsten is 10x15 cm fotomaat (buitenmaat 15x20 cm)en 24x30 fotomaat (buitenmaat 30x35 cm). De fotolijsten zijn rechthoekig. De fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijsten. 

Bestseller op het dressoir

De lijsten bestaan uit 3 fotolijsten van 10x15 cm fotomaat (buitenmaat 15x20 cm) en 24x30 fotomaat (buitenmaat 30x35 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 150. De fotolijsten van deze set hebben een standaard waardoor de lijstjes op tafel kunnen worden neergezet. Ook hebben ze haakjes waardoor ze aan de muur gehangen kunnen worden. Bekijk onze foto's voor inspiratie.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. 

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.