• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijst met spiegelrand - brons 24 x 30 cm

1 / 1
Deze prachtige fotolijst met spiegelrand past in ieder interieur.

✅ Voorzien van ophangset
✅ Smalle rand
✅ Buitenmaat 30 x 35 cm
✅ Fotomaat 24 x 30 cm
✅ Eenvoudig op te hangen
✅ Perfect voor eigen foto's
✅ Horizontaal én verticaal op te hangen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Fotolijst met spiegelrand - brons 24 x 30 cm

Spiegellijst Eric Kuster stijl - brons 24x30 cm

Deze spiegellijsten zijn erg populair als fotolijsten aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijst is 30x35 cm buitenmaat (fotomaat 24x30 cm). De fotolijst is rechthoekig. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijst. De spiegellijst kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven.

Bekijk ook onze blog, Een spiegellijsten fotolijsten gallery wall maken? Zo doe je dat!, voor inspiratie hoe jij zelf een spiegelfotolijsten gallery wall kan maken.

Bekijk onze Gallery Wall blog

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.