• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijst met spiegelrand - zilver 60x80

€85,00
Deze prachtige fotolijst met spiegelrand is een enorme eyecatcher en past in ieder interieur.

* Facet geslepen fotolijst
* Voorzien van ophangset
* Zowel horizontaal als verticaal op te hangen
* Wissellijst
* Verkrijgbaar in zilver en brons
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fotolijst met spiegelrand - zilver 60x80

Creëer sfeer met deze prachtige zilveren spiegelfotolijsten met een spiegelrand. Aangezien de lijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt vormen ze mooie eyecatchers voor je interieur. Onze klanten combineren deze ook eventueel met de spiegels met een spiegelrand.

De fotolijsten met spiegelrand zijn perfect als combinatie van 3 boven de bank. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van de fotolijsten in de gang voor een mooie entree of in de slaapkamers of werkkamer. Onze lijsten zijn wissellijsten hetgeen inhoudt dat je er gemakkelijk eigen foto's of posters in kan doen.

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!