• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvaas boot met magnolia's en bloesems - wit 46 cm

1 / 0
€220,00
Stukprijs: €220,00 /
Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. De vaas is opgemaakt met magnolia's en bloesems. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenbowl is perfect voor op je salontafel of eettafel. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan he
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Schelpenvaas boot met magnolia's en bloesems - wit 46 cm

Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. De vaas is opgemaakt met magnolia's en bloesems.Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenvaas is perfect voor op je salontafel of eettafel. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen op je dressoir of aanrecht.

De magnolia's en bloesems zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn zorgvuldig door ons uitgezocht. De magnolia's en bloesems zijn niet van echt te onderscheiden. Aangezien het gaat om zijden magnolia's en bloesems hebben ze geen water nodig.

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.