• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvaas wit hoog met orchideeën

€650,00
Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. De vaas is opgemaakt met orchideeën. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenvaas is perfect om neer te zetten in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan h
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Schelpenvaas wit hoog met orchideeën

Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenvaas is perfect om neer te zetten in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen in de gang voor een mooie entree.

De orchideeën zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn zorgvuldig door ons uitgezocht. De orchideeën zijn niet van echt te onderscheiden. Aangezien het gaat om zijden orchideeën hebben ze geen water nodig.

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.