• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelset spiegellijsten - 3 fotolijsten brons 70x90

1 / 2
€285,00 €270,00
Stukprijs: €270,00 /
Deze prachtige voordeelset spiegellijsten bestaat uit 3 fotolijsten van 70 x 90 cm.

✓ Set van 3 spiegelfotolijsten
✓ Buitenmaat 70 x 90 cm
✓ Fotomaat 60 x 80 cm
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Horizontaal én verticaal op t
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Voordeelset spiegellijsten - 3 fotolijsten brons 70x90

Voordeelset van 3 spiegellijsten fotolijsten 70 x 90 cm brons in de stijl van Eric Kuster

Deze spiegellijsten zijn erg populair als fotolijsten aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijsten is 70x90 cm buitenmaat (fotomaat 60x80 cm). De fotolijsten zijn rechthoekig. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijsten. 

Voordelige combiset spiegellijsten 70x90 cm brons

De lijsten bestaan uit 3 fotolijsten van 70 x 90 cm (fotomaat 60 x 80 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 270 (normaal € 285). Deze combinatieset is geschikt voor boven de bank of boven de eettafel. Ook kan je denken aan het plaatsen van de combinatieset in de gang of slaapkamer. Bekijk onze foto's voor inspiratie.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. 

Spiegellijsten in de kleuren zilver en brons

De voordeelset van 3 fotolijsten van 70 x 90 cm is verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons.

Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm zilver
Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm brons

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.