• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set van 5 - combiset brons

€125,00
Deze prachtige set bestaat uit 3 fotolijsten van 10 x 15 cm (buitenmaat 15x20 cm) en 2 fotolijsten van 24x30 cm (buitenmaat 30x35 cm).

* Facet geslepen fotolijsten
* Kan worden neergezet en worden geplaatst aan de muur
* Voorzien van ophangset
* Wis
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Set van 5 - combiset brons

Creëer sfeer met deze set spiegelfotolijsten in de kleur brons.

Deze set fotolijsten is een prachtige combinatie. Ze hebben een standaard waardoor de lijstjes op tafel kunnen worden neergezet. Ook hebben ze haakjes waardoor ze aan de muur gehangen kunnen worden. De fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De lijstjes worden geleverd zonder poster en/of afbeelding erin. Het zijn foto wissellijsten, perfect om eigen foto's in te plaatsen. 

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!