• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sfeerhaard brons voor 9 waxinelichtjes

€250,00
Deze prachtige bronskleurige sfeerhaard is een eyecatcher voor je interieur.

✓ Volledig gemaakt van spiegel
✓ Voorzien van ophangset
✓ Afmetingen: 100 cm x 40 cm x 8 cm
✓ Geschikt voor 9 waxinelichtjes
✓ Eenvoudig op te hangen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sfeerhaard brons voor 9 waxinelichtjes

Sfeerhaard brons/rosé in de stijl van Eric Kuster

Ben je op zoek naar een sfeerhaard met de echte warmte van kaarsjes en de uitstraling van een haard? De spiegelsfeerhaard voor waxinelichtjes is ideaal voor een interieur van luxe en gezelligheid. De sfeerhaard past perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. De sfeerhaard staat prachtig boven de eettafel of als collage met de spiegelfotolijsten boven de bank. 

Sfeerhaard met waxinelichtjes

De sfeerhaard werkt met waxinelichtjes. Je kan hier 9 waxinelichten in doen voor het creëren van een supermooi effect.  De combinatie van het stijlvolle design en mooie waxinelichtjes geven het geheel een luxe uitstraling.

Eenvoudig op te hangen

De sfeerhaard is eenvoudig op te hangen. De sfeerhaard kan makkelijk worden bevestigd aan de muur door middel van 2 haakjes die reeds aan de achterkant vastzitten. De afmetingen van de sfeerhaard zijn als volgt:

93 cm breed x 32 cm hoog x 8 cm diep

De sfeerhaard is volledig gemaakt van spiegel. Ook de zijkanten zijn gemaakt van spiegel. Het heeft ook de prachtige luxe afgeslepen facetranden wat de topkwaliteit van dit product nog eens benadrukt.

Voordelige combinatiesets spiegellijsten met sfeerhaard

De sfeerhaard past perfect bij de spiegelfotolijsten van de Eric Kuster stijl. We hebben een aantal voordelige combinatiesets van de sfeerhaard met spiegellijsten zorgvuldig samengesteld:

- Set sfeerhaard met 5 spiegelfotolijsten
- Set sfeerhaard met spiegel
- Set sfeerhaard met fotolijst

Sfeerhaard in de kleuren zilver en brons

De sfeerhaard is verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons.

Sfeerhaard zilver
Sfeerhaard brons

Eric Kuster stijl sfeerhaard

We hebben een breed assortiment van luxe woonaccessoires die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De sfeerhaarden zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.