• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set fotolijst met sfeerhaard

€240,00
Stukprijs: €240,00 /
Deze prachtige set bestaat uit maar een fotolijst met een sfeerhaard

* Facet geslepen fotolijst en sfeerhaard
* Voorzien van ophangset
* Wissellijst
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Set fotolijst met sfeerhaard

Creëer sfeer met deze set van een spiegelfotolijst met een sfeerhaard.

Deze set van een fotolijst met een sfeerhaard staat prachtig boven de eettafel. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het ophangen boven je kookeiland of op een vrije ruimte in je woonkamer. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijst. Onze lijsten zijn wissellijsten hetgeen inhoudt dat je er gemakkelijk eigen foto's of posters in kan doen.

De ruimte die je nodig hebt is 92 cm breed. De fotolijst betreft de maat 70x90 cm (fotomaat 60x80 cm). De sfeerhaard is 92 cm breed x 32 cm hoog x 8 cm diep.

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!