• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spiegellijst fotolijst - brons 70x90

€95,00
Stukprijs: €95,00 /
Deze prachtige fotolijst met spiegelrand past in ieder interieur.

✓ Voorzien van ophangset
✓ Buitenmaat 70 x 90 cm
✓ Fotomaat 60 x 80 cm
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Horizontaal én verticaal op te hangen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Spiegellijst fotolijst - brons 70x90

Spiegellijst Eric Kuster stijl - brons 70x90 cm

Deze spiegellijsten zijn erg populair als fotolijsten aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijst is 70x90 cm buitenmaat (fotomaat 60x80 cm). De fotolijst is rechthoekig. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijst. De spiegellijst kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. 

Voordeelsetprijs spiegellijsten

Met meerdere fotolijsten aan de muur kan je een mooie persoonlijke gallery wall creëren. We hebben een voordeelset van 3 fotolijsten van 70x90 in de kleuren zilver en brons. De voordeelset bestaat uit 3 fotolijsten van 70 x 90 cm (fotomaat 60 x 80 cm). De setprijs hiervoor is € 270 (normaal € 285). Deze combinatieset is geschikt voor boven de bank of boven de eettafel. Ook kan je denken aan het plaatsen van de combinatieset in de gang of slaapkamer.

Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm zilver
Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm brons

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.