• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spiegellijst met spiegel - brons 70x90 cm

€125,00
Deze prachtige spiegel met spiegelrand is een enorme eyecatcher en past in ieder interieur.

* facet geslepen spiegel
* voorzien van ophangset
* Verkrijgbaar in zilver en brons
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Spiegellijst met spiegel - brons 70x90 cm

Creëer sfeer met deze prachtige bronzen spiegel met een spiegelrand. Met de spiegellijsten maak je een mooi ruimtelijk effect. Doordat de lijsten bovendien ook van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt vormen ze mooie eyecatchers voor je interieur. Onze klanten combineren deze ook eventueel met de spiegelfotolijsten.

De spiegel is perfect als combinatie van 3 in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel/dressoir. Sommige klanten maken ook een combinatie van 4 stuks in een rechthoek. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van de spiegels in de gang voor een mooie entree of als functionele stijlvolle spiegel in de slaapkamer.

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!