• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eric Kuster stijl | Luxe woonaccessoires

Eric Kuster stijl | Luxe woonaccessoires

Eric Kuster is een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Zijn interieurs staan vooral bekend om hun glamoureuze uitstraling. Hierbij gebruikt hij vaak luxe woonaccessoires zoals spiegellijsten, spiegels, schelpenvazen, waxinelichthouders, sfeerhaarden en meubels van Eichholtz. Veel bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Ronald Koeman, Wesley Sneijder en Yolanthe hebben hun woning door de beroemde interieurarchitect laten inrichten. Eric Kuster heeft ook het huis van internationale sterren zoals Alicia Keys en David Guetta ingericht. Daarnaast verzorgde hij het interieur van Amsterdamse clubs Suzy Wong en Jimmy Woo, Club Musk in Hilversum en Camp Nou van FC Barcelona.

Metropolitan Luxury

Eric Kuster heeft een uitgesproken en unieke stijl. Hij staat vooral bekend om zijn luxe stijl. Hij houdt van comfort en over de top glamour. Zijn interieur creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern. Eric Kuster noemt dit zelf de Metropolitan Luxury stijl. 

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten, schelpenvazen, waxinelichthouders, sfeerhaarden en meubels in de stijl van Eric Kuster die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. Deze luxe woonaccessoires zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.