Woontrends 2023 | 5 interieurtrends voor het nieuwe jaar!

  • Geplaatst op
  • 0
Woontrends 2023 | 5 interieurtrends voor het nieuwe jaar!

Eric Kuster stijl woontrends voor 2023!

 

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Heb jij net als wij zin om je interieur een mooie upgrade te geven? Lees hier wat je in 2023 kunt verwachten op het gebied van interieurtrends en laat je inspireren!

 

1 Statement meubels

Een grote trend in 2023 is interieurs waarin met een kleurige (design) meubel een statement wordt gemaakt. Een gekleurde bank of een bijzondere stoel; het mag opvallen en juist contrasteren met de rest van het interieur.

 

De stoelen van Richmond zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ga voor een diepgroene of mooie roze kleur voor een échte blikvanger in huis. Het design en de stoffering maken de Richmond eetkamerstoelen een zeer comfortabel, duurzaam zitmeubel om uren op te zitten. Sfeervol voor bij de eettafel of het bureau. 

 

Richmond eetkamerstoel Scarlett pink roze Richmond eetkamerstoel Pippa groen Richmond eetkamerstoel Pippa pink rozeEetkamerstoel roze

 

Bekijk onze collectie van Eichholtz

 

2 Aardetinten

 

Warme aardetinten zijn ook in 2023 weer helemaal in! Haal warmte en gezelligheid in huis met mooie woonaccessoires in aardetinten. Aardetinten gaan hand in hand met natuurlijke materialen en zorgen voor rust in huis. Denk bijvoorbeeld aan een luxe taupe fluweel karpet of onze mooie stoelen van Richmond in natuurlijke tinten.

 

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Bij interieurs in de stijl van Eric Kuster draagt het vloerkleed bij aan het creëren van een mooi ziteiland in de woonkamer. In deze stijl wordt de bank op het vloerkleed geplaatst. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid. Een perfecte woonaccessoire om een aardetint in je huis te brengen!

 

Bekijk onze vloerkleden

 

Richmond eetkamerstoel Indigo stone taupeRichmond eetkamerstoel Indigo khakiRichmond eetkamerstoel Pippa khakiRichmond eetkamerstoel Pippa stone

 

Voor een prachtig interieur in natuurtinten kun je ook kiezen voor een van onze taupe Richmond stoelen. Deze luxe eetkamerstoelen zijn zeer comfortabel en duurzaam. Of kies voor een op maat gemaakte bank ik een mooie taupe of aardetint.

 

Bekijk onze collectie van Richmond                                      Bekijk onze maat meubelen 

 

  

3  Handgemaakte woonaccessoires

Handgemaakte woonaccessoires is een trend die je veel zult zien terugkomen in 2023. Met deze trend zie je dat handwerk weer in de spotlight staat en dat natuurlijke en duurzame materialen meer worden toegepast. Onze handgemaakte schelpenvazen passen perfect bij deze trend. De vazen zijn verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit, brons/rosé/bruin en zilver.

 

Schelpenvazen

 

Schelpenvaas klein bruinSchelpenvaas klein witSchelpenvaas klein zilver

 

Bekijk onze collectie schelpenvazen

 

  Natuurlijke woonaccessoires

Natuurlijke accessoires zijn een grote trend voor 2023. Denk bij natuurlijke woonaccessoires bijvoorbeeld aan hoorns, schelpendozen, schelpenonderzetters en unieke bergkristallen. Dit zijn luxe en natuurlijke producten om het huis aan te kleden en sfeer te geven. Met decoratieve objecten maak je je interieur daarnaast ook persoonlijk en is het een échte must-have voor een Eric Kuster stijl interieur.

 

Deze accessoires zijn daarnaast goed te combineren met andere luxe woonaccessoires zoals een spiegeldienblad, waxinelichthouders of een heerlijk interieurparfum van Linari

 

 

Bekijk onze natuurlijke decoraties

 

5  Glasschilderijen

Glasschilderijen zijn wederom een grote wanddecoratie trend voor 2023. Een glasschilderij, zoals de naam al suggereert, zijn schilderijen geprint op glas. Een schilderij op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging voor het interieur. Combineer voor een kleurrijke blikvanger verschillende glasschilderijen met elkaar. 

 

Deze prachtige blikvangers staan onder andere mooi op een vrije muur in de woonkamer, in de gang, boven de eettafel of boven de bank. 

 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze blog met de top 10 glasschilderijen!

 

Arabische prinses glasschilderij.Gouden gezicht glasschilderij Gouden gezicht glasschilderij Vrouw met bloemen glasschilderij Glasschilderij vrouw met gouden glitters

Glasschilderij Gangster ParadiseLuipaardenkop met bloemen glasschilderijGouden pistool glasschilderij

 

Bekijk onze collectie glasschilderijen

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

 

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden ook gratis thuisbezorgd.

 

 

 

Terug naar overzicht

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.