• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Luxe velours fluweel vloerkleden & karpetten

Maten

Velours karpet in Eric Kuster stijl

Wij hebben een breed assortiment aan velours vloerkleden in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden daarbij de keuze tussen diverse rechthoekige standaardmaten én geven ook de mogelijkheid een karpet precies op maat te laten maken. Onze karpetten hebben een zeer luxe sfeervolle uitstraling en bieden hoog comfort.

Luxe fluwelen vloerkleden

Deze prachtige velours fluwelen vloerkleden passen perfect in een interieur in de stijl van Eric Kuster. De karpetten zijn hoogpolig en hebben een mooie chique glans waardoor het interieur een warme en stijlvolle uitstraling krijgt. Het vloerkleed is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit synthetisch materiaal en is daardoor ook eenvoudig te onderhouden.

Woonkamer in Eric Kuster stijl

Een karpet creëert een mooie sfeer in huis. Vooral in de woonkamer onder de komen komen deze luxe vloerkleden in de stijl van Eric Kuster prachtig tot hun recht.

Wij leveren onze vloerkleden in diverse kleuren en uitvoeringen. Onze luxe fluweel vloerkleden geven uw interieur direct een warme en luxe uitstraling door de hoogpolige garen en de chique glans. Onze fluwelen vloerkleden passen in diverse interieurstijlen, van moderne, luxe, klassieke tot de glamour-chique metropolitan interieurstijl zoals in interieurs in Eric Kuster stijl. 

Maatwerk velours vloerkleden

Wij leveren ook maatwerk vloerkleden! Onze karpetten zijn in iedere gewenste afmeting op maat te laten maken.

Laat je inspireren door onze collectie luxe velours fluweel vloerkleden en karpetten!