Top 5 cadeaus voor Valentijnsdag

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Top 5 cadeaus voor Valentijnsdag

Top 5 cadeaus voor Valentijnsdag

Wil jij je vriend, vriendin, man, vrouw of andere dierbare dit jaar verrassen met een leuk Valentijnscadeau? Wij hebben speciaal voor jou een top 5 gemaakt met sfeervolle cadeaus voor Valentijnsdag 2023. Leuk om zelf te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! Verras jij je geliefde met een mooi cadeau voor Valentijnsdag? Bekijk ons overzicht!

 

1 Interieurparfum

Interieurparfum van Linari

 

Met interieurparfum van Linari geef jij je huis een luxe sfeer. We hebben een aantal mooie sets samengesteld die perfect zijn om cadeau te geven. Ze ruiken heerlijk én zien er prachtig uit! De set interieurparfum van Linari bestaat uit een geurstokjeshouder en roomspray. Dit interieurparfum van de Diamond collectie van Linari verspreidt zich door middel van de zwarte stokjes door de ruimte. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden. Een perfect cadeau om iemand deze Valentijnsdag mee te verrassen!

 

✓ 500 ml interieurparfum
✓ 100 ml roomspray
✓ Verkrijgbaar in goud, zilver en zwart
✓ Perfect voor een heerlijke luxe geur in huis

 

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

Bekijk onze collectie interieurparfum

 

2 Waxinelichthouders

  Waxinelichthouders set van 3

 

Verras iemand die je lief vindt deze Valentijnsdag met prachtige sfeerverlichting als cadeau. Met mooie sfeerverlichting zoals een waxinelichthouder straalt je huis warmte en gezelligheid uit. De waxinelichthouders is een theelichthouder van glas met speciaal spiegelglas waardoor het lijkt alsof er honderden waxinelichtjes branden. Wij hebben verschillende soorten waxinelichthouders die prachtig staan op de salontafel.

 

✓ Waxinelichthouder voor 3, 4 en 5 waxinelichtjes
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

      Waxinelichthouder 3-voudig.   Waxinelichthouder 4-voudig.  Waxinelichthouder 5-voudig

 

Bekijk onze waxinelichthouders

 

3 Koffietafelboeken

Boeken
 
Een koffietafelboek van een topmerk mag niet ontbreken in een luxe interieur. Deze luxe tafelboeken staan vol met beeldschone fotografie om doorheen te bladeren. Wij hebben verschillende luxe koffietafelboeken van luxe topmerken van onder andere Tom Ford, Eric Kuster, Rolex, Chanel, Louis Vuitton, Dior, Prada, Yves Saint Laurent en Gucci.
 
✓ Luxe koffietafelboeken
✓ Prachtig op de salontafel 
✓ Perfect voor een luxe interieur
 

 

Bekijk onze collectie boeken

 

4 Luxe spiegeldienbladen

 

Spiegeldienbladen vormen de ultieme blikvanger op iedere salontafel. De spiegeldienbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en zilver. Deze prachtige accessoire valt daarnaast ook mooi te combineren met sfeervolle waxinelichthouders en interieurparfum van Linari. Zo creëer je een prachtig geheel op de salontafel en geef je daarmee een onvergetelijk cadeau! We hebben een aantal mooie complete voordeelsets samengesteld die je ook bij ons op de webshop kunt vinden.

 

✓ Luxe spiegeldienblad
✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Complete voordeelsets met luxe woonaccessoires verkrijgbaar

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen

 

5 Schelpenvazen

Schelpenvazen
 
Een schelpenvaas is een perfect geschenk om cadeau te geven! De prachtige schelpenvazen bij Domestica Interior Design zijn handgemaakt met echte zoetwaterschelpen en verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit, brons en zilver. Perfect als blikvanger voor op de salontafel! De vaas kan door onze bloemist worden opgemaakt met o.a. orchideeën, bloesems en magnolia's. Wat dacht je van een prachtige schelpenvaas met bloesem als Valentijnscadeau? Deze (kunst) bloemen zijn gemaakt van topkwaliteit en hebben geen water nodig waardoor ze dus voor altijd mooi blijven. 
 
✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig voor de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Professioneel opgemaakt door onze bloemist 
 

Schelpenvaas bruin brons met orchideeenSchelpenvaas wit parelmoe wit met orchideeenSchelpenvaas zilver met orchideeen

 

Bekijk onze schelpenvazen

 

Nog meer inspiratie voor een onvergetelijk cadeau?

Bekijk ook onze Mooiste cadeaus voor hem & Mooiste cadeaus voor haar met nog veel meer cadeau ideeen!

 

Inspiratie cadeautips voor hem      Inspiratie voor cadeautips voor haar
Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers     

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor haar? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.