• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Richmond meubels en acccessoires

Merken
-6%
Richmond Richmond Aldon spiegel
Richmond Aldon spiegel
€508,00 €475,00
+

Richmond voor de mooiste woonaccessoires

Richmond is een toonaangevend internationaal merk in de interieurbranche. Dit Nederlands merk heeft veel stijlvolle meubels en accessoires voor het interieur. Richmond streeft altijd naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Vandaag de dag staat Richmond bekend om gevarieerde en luxueuze collecties.

We zijn er dan ook trots op dat we ons assortiment hebben kunnen uitbreiden met producten van Richmond zodat we onze klanten blij kunnen maken met deze mooie producten.

Selectie van producten van Richmond

Domestica Interior Design heeft een selectie van de producten van Richmond in het assortiment opgenomen die goed passen bij de stijl van onze andere meubels woonaccessoires. Op deze manier zijn de producten perfect op elkaar afgestemd.

Wij kunnen de totale collectie van Richmond leveren. Mocht u producten hebben gezien in het assortiment van Richmond https://www.richmondinteriors.nl/dan kunnen wij deze voor u bestellen en leveren. Alle producten worden gratis bij u thuisbezorgd.

Bezoek de showroom van Richmond

Wij zijn een officiële dealer van Richmond en kunnen de gehele collectie leveren. Mocht u een artikel hebben gezien dat niet bij ons op de webshop staat, neem dan gerust contact met ons op. U kan ook een afspraak met ons maken om de showroom van Richmond te bekijken in Obdam.

Een bezoek aan de showroom vindt uitsluitend plaats op afspraak, bel 06 1036 1887 of stuur een mail naar [email protected] voor het maken een afspraak.