Top 5 cadeautips voor hem

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Top 5 cadeautips voor hem

Top 5 mooiste cadeaus voor hem

Op zoek naar een leuk cadeau voor mannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een lijst samengesteld met prachtige en persoonlijke cadeaus voor hem die gegarandeerd goed in de smaak zullen vallen. 

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een vriend, je broer, partner of misschien een leuk cadeau voor papa? Voor iedere man hebben wij unieke cadeaus. Is het binnenkort een speciale gelegenheid zoals Kerst, Sinterklaas, Vaderdag of is je vader misschien jarig? Een leuk cadeau verdient hij dan wel! Wij hebben speciaal voor jou een top 5 gemaakt vol met onvergetelijke en sfeervolle cadeaus voor hem. Lees onze cadeautips en laat je inspireren.

 

1 Spiegellijsten met posters

Spiegellijsten

Opzoek naar een cadeau voor een echte filmliefhebber? Geef een spiegellijst met een van zijn filmhelden zoals James Bond en The Godfather cadeau. Hiermee creëren ze een stoere omgeving in hun eigen huis. Wij hebben complete spiegellijsten met posters om een mooie gallery wall mee te creëren. We hebben hiervoor een aantal prachtige voordeelsets samengesteld. Je kan de spiegelfotolijsten ook cadeau doen met foto's en hiermee een prachtig gepersonaliseerd cadeau geven!

✓ Set van spiegelfotolijsten
✓ Prachtig boven de bank en eettafel
✓ Prachtig voor een persoonlijke gallery wall

 

Spiegellijsten fotolijsten 70x90

 Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard  Spiegellijsten fotolijsten 50x60 cm

 

  

Bekijk onze collectie sfeerhaarden spiegellijsten

2 Luxe salontafelboeken

Waxinelichthouders

 

Luxe boeken van Tom Ford en Rolex mogen in een interieur in de stijl van Eric Kuster niet ontbreken. Leuk om doorheen te bladeren en super decoratief op de salontafel en eettafel. Wij hebben de populairste koffietafelboeken in een overzicht voor je verzameld van mooie merken als Tom Ford, Rolex en Gucci.

✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Een uitgebreide collectie aan salontafelboeken van merken als Tom Ford, Rolex en Gucci

 

Tom Ford koffietafelboek  Eric Kuster koffietafelboek  Rolex koffietafelboek   Catwalk koffietafelboeken

 

Bekijk onze collectie boeken

 

3 Heerlijk interieurparfum

Linari zwart diffuser met roomspray

Het zwarte interieurparfum van Linari ziet er stoer uit en heeft een heerlijke geur. Het interieurparfum ruikt houtachtig en mannelijk. We hebben een aantal prachtige sets van de Diamonds collectie van Linari samengesteld die lekker ruiken én er mooi uit zien! Ze zijn ook leuk om cadeau te geven voor de feestdagen of een andere gelegenheid.

 

✓ 500 ml interieurparfum
✓ 100 ml roomspray
✓ Luxe zwarte fles
✓ Perfect voor een heerlijke luxe geur in huis

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

 

Bekijk onze collectie interieurparfum

 

Luxe voordeelsets spiegeldienbladen

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Spiegeldienbladen vormen de ultieme blikvanger op iedere salontafel. Speciaal daarom hebben we een aantal mooie complete voordeelsets samengesteld. Het dienblad wordt gecombineerd met heerlijk interieurparfum en een luxe waxinelichthouder

 

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Eichholtz spiegeldienblad Ersa zilver Eichholtz spiegeldienblad goud Ersa

Spiegeldienblad brons

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen

 

5 Glasschilderijen 

Gangster Paradise

We hebben een prachtige collectie van glasschilderijen samengesteld. Schilderijen op plexiglas zijn prachtige blikvangers. Een afbeelding op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging voor het interieur. We hebben er hele stoere afbeeldingen tussen staan die perfect zijn om aan hem te geven en zowel leuk zijn voor hem en haar.

 

✓ Luxe glasschilderij
✓ Glossy en luxe uitstraling
✓ Intense kleuren en diepte

 

Glasschilderij Gangster ParadiseGouden pistool glasschilderij

 

   

 

Bekijk onze collectie glasschilderijen

 
Nog meer inspiratie nodig voor een onvergetelijk cadeau?

Bekijk ook onze top 5 cadeautips voor haar & top 10 mooiste cadeaus voor de feestdagen!

 
Top 5 cadeautips voor haar          Top 10 mooiste cadeaus voor de feestdagen!

Of bekijk onze productpagina, inspiratie cadeautips voor hem, met nog veel meer cadeau ideeën!

 
Inspiratie cadeautips voor hem
 
Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor hem? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.