• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijsten & Aluminium Art

Fotolijsten & Aluminium Art

Fotolijsten en Aluminium Art kopen voor een Eric Kuster stijl interieur

Wij hebben een uitgebreid assortiment fotolijsten. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de fotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. We hebben verschillende varianten fotolijsten: bieden de spiegellijsten twee varianten aan:

  • Spiegellijst als fotolijst met een spiegelrand. Dit zijn wissellijsten geschikt voor eigen foto's/posters (wissellijsten) én eventueel ook spiegellijsten met posters inbegrepen
  • Aluminium Art schilderijen. Dit zijn foto-afdrukken die gedrukt zijn op hoogwaardige kwaliteit aluminium dibond. Aluminium art past prachtig in luxe interieurs.

Voordelige combinatiesets spiegelfotolijsten

We hebben voordelige combinatiesets van de fotolijsten samengesteld. Deze sets zijn zorgvuldig door ons samengesteld op basis van waar onze klanten het meest naar vragen. De volgende voordelige combinatiesets zijn beschikbaar:

Spiegellijsten voor een Eric Kuster stijl interieur

Deze prachtige spiegellijsten passen perfect in interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. De spiegelfotolijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Veel internationale sterren, bekende Nederlanders, restaurants en hotels hebben hun woning door interieurdesigner Eric Kuster zie hiervoor www.erickuster.com heel stijlvol laten inrichten.

Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen voordelige prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in de stijl van Eric Kuster in te richten.

Spiegelfotolijsten kopen in zilver en brons

De stijlvolle spiegelfotolijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons. In de exclusieve interieurs in de Eric Kuster stijl worden de zilveren spiegellijsten vaak gecombineerd met de witte en zilveren schelpenvaas. De bronzen spiegelfotolijsten worden vaak gecombineerd met de bruine schelpen vaas. Op deze manier kan je de spiegellijsten heel mooi combineren met andere luxe accessoires. Klanten gebruikt de bronzen en zilveren spiegellijst ook als spiegeldienblad waarmee het gecombineerd wordt met de luxe interieurparfumset van Linari en sfeervolle waxinelichthouders.

Bestsellers

De fotolijsten kunnen uiteraard op verschillende plekken in het huis worden opgehangen. Doorgaans plaatsen onze klanten de fotolijsten boven de bank. Een veelgevraagde combinatie voor boven de bank is 3 fotolijsten van 50x60 boven de bank. Hierbij gaat het om 3 fotolijsten van hetzelfde formaat die een mooi symmetrisch geheel vormen. Als mensen graag spiegels willen hebben voor boven de bank, kiezen ze vaak voor een wat groter formaat spiegels van 60x80 voor een ruimtelijk effect. Een mooie combinatie is de set van 5 spiegelfotolijsten met sfeerhaard. Deze wordt veelvuldig boven de eettafel geplaatst. Voor in de hal of gang worden vaak de kleine spiegels van 50x50 cm gebruikt.

Creëer een persoonlijke gallerywall

De spiegellijsten geven een luxe uitstraling aan je interieur. Combineer een aantal spiegelfotolijsten met mooie zwart-wit foto's en je hebt direct een mooi statement voor je interieur. Om de gallery wall persoonlijk en uniek te maken is het leuk om te kiezen voor een combinatie van verschillende fotolijsten die een symmetrisch geheel vormen. Je kan hierbij kiezen voor foto's van je familie, van je bruiloft of gewoon van een leuke vakantieshoot. Je kan ook denken aan foto's van beroemdheden en steden erin. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. De afbeeldingen kan je bij onze spiegelfotolijsten altijd wisselen waardoor je gemakkelijk met een verandering van de foto's een ander interieur kan creëren.

Spiegellijsten met facetranden

De spiegelranden van de spiegellijsten zijn facet geslepen. Dat geeft een mooi en chique effect. Qua onderhoud is het voldoende om gebruik te maken van een spiegeldoekje om het spiegelgedeelte mooi streeploos te krijgen. We adviseren om geen schoonmaakmiddelen te gebruiken voor de spiegelproducten.

Ophangen van spiegellijsten

De fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Er zitten reeds haakjes aan de achterkant. Je gebruikt in principe 2 haakjes om de fotolijsten op te hangen. Zorg wat betreft het ophangen van de fotolijsten altijd ervoor dat de lijsten mooi gecentreerd zijn. Kies je bijvoorbeeld voor het ophangen van de fotolijsten boven de bank zorg er dan voor dat ze mooi verdeeld worden over de bank. Hetzelfde geldt voor het ophangen van de fotolijsten boven de eettafel. Het mooist is het ook als je de afstanden gelijk houdt tussen de fotolijsten. Daarmee maak je het een mooi symmetrisch geheel.

Thuisbezorging door onze koerier

De spiegellijsten kunnen bij je worden thuisbezorgd. Aangezien het hierbij om kwetsbare producten gaat, worden de spiegellijsten persoonlijk door onze koerier bij je langsgebracht.

Specialist in spiegellijsten

We hebben heel veel inspiratie van spiegelfotolijsten zodat je ideeën kan opdoen van wat het beste bij jouw interieur past. Mocht het zijn dat je graag advies wil hebben, dan kan je ons hier uiteraard ook benaderen. Wegens onze jarenlange ervaring zijn we hierdoor een specialist geworden op het gebied van spiegellijsten. We weten dan ook heel goed wat past bij de verschillende interieurs.

In de online shop van Domestica Interior Design vind je een uitgebreide selectie aan spiegellijsten, zodat je je woning mooi en stijlvol kan inrichten. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de voordelige combinatiesets voor de spiegelfotolijsten of laat je inspireren door de aluminium art schilderijen.