Moederdag cadeautips! Top 5

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Moederdag cadeautips! Top 5

Top 5 Moederdag cadeautips! 

Moederdag is een speciale dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten en onze dankbaarheid tonen voor alles wat ze doet. Het geven van een cadeau is een perfecte manier om dit te doen. Het vinden van het perfecte cadeau kan echter een uitdaging zijn. Maar het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want bij Domestica Interior Design hebben we de beste cadeautips voor Moederdag op een rijtje gezet!

 

1 Schelpenvazen met bloemen

Schelpenvaas bowl

Wil je je moeder verrassen met een prachtig cadeau? Als ze van bloemen houdt, dan is een schelpenvaas een geweldige keuze! Bij ons vind je de mooiste schelpenvazen die perfect passen bij haar interieur. Kies voor een vaas die past bij haar interieur en laat deze meteen opmaken met orchideeën, magnolia's of bloesems. Schelpenvazen zijn een perfect cadeau voor een sfeervolle uitstraling. De vazen worden gratis en compleet verzorgd door onze koerier bij u thuisbezorgd. 

 

✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig voor de salontafel en eettafel 
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

Schelpenvaas bruin brons met orchideeenSchelpenvaas wit parelmoe wit met orchideeenSchelpenvaas zilver met orchideeen

 

Bekijk onze collectie schelpenvazen

 

2 Persoonlijke gallerywall met spiegellijsten

Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, dan zijn spiegellijsten een geweldige keuze. Deze lijsten zijn ideaal om foto's van geliefden in te bewaren en ze te presenteren als een prachtige gallery wall. Bij ons vind je een selectie van samengestelde voordeelsets van de spiegelfotolijsten, waarmee je jouw moeder een gepersonaliseerd cadeau geeft dat ze nooit zal vergeten.

 

Wat deze spiegellijsten extra bijzonder maakt, is dat ze wissellijsten zijn. Dat betekent dat je eenvoudig de foto's kan veranderen en zo de lijsten in een handomdraai een compleet nieuwe look kan geven. Zo kan jouw moeder de foto's van haar dierbaren altijd up-to-date houden en blijft de gallery wall fris en interessant. Met deze spiegellijsten maak je een mooie persoonlijk gallery wall en geef je een prachtig gepersonaliseerd cadeau. 

 

✓ Perfect voor een prachtige gallery wall
✓ Voordeelset van spiegelfotolijsten
✓ Prachtig boven de bank en eettafel

 

Spiegellijsten fotolijsten 70x90

 Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard  Spiegellijsten fotolijsten 50x60 cm

 

Bekijk onze collectie sfeerhaarden spiegellijsten

 

3 Glasschilderijen 

Arabische prinses glasschilderij Gouden gezicht glasschilderij Gouden gezicht glasschilderij Vrouw met bloemen glasschilderij

 

Wil je jouw moeder een cadeau geven dat haar interieur een stijlvolle en sfeervolle uitstraling geeft? Overweeg dan om haar een prachtig glasschilderij cadeau te geven! Bij Domestica Interior Design hebben we een uitgebreide collectie glasschilderijen die elk interieur transformeren en een unieke uitstraling geven.

 

Onze glasschilderijen zijn gemaakt van duurzame en lichte panelen met een glanzende afwerking, die een levendigheid en diepte creëren die je niet vindt bij traditionele schilderijen. Met onze ruime keuze aan designs en formaten vind je zeker het perfecte glasschilderij voor jouw moeders smaak en interieur.

 

De glasschilderijen zijn voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor ze snel en gemakkelijk opgehangen kunnen worden. Bovendien zijn de prints UV-bestendig, zodat je nog jarenlang kunt genieten van de heldere kleuren en prachtige details.

 

Glasschilderij Gangster ParadiseLuipaardenkop met bloemen glasschilderij

 

Bekijk onze collectie glasschilderijen

 

Luxe salontafeldecoratie

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari

Een leuk idee is om salontafeldecoratie cadeau te geven voor Moederdag. Bij Domestica Interior Design hebben we een ruime collectie aan salontafelboeken en natuurlijke decoratie om uit te kiezen. Ook kun je denken aan het cadeau geven van een spiegeldienblad. Perfect voor het plaatsen van mooie waxinelichthouders en te combineren met ons luxe interieurparfum van Linari. Het interieurparfum van Linari ziet er prachtig uit, ruikt heerlijk en gaat ook nog eens heel lang mee! Bekijk onze voordeelsets van de spiegeldienbladen voor een complete set. De accessoires zijn uiteraard ook los bij ons verkrijgbaar. 

  

✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
✓ Sfeervolle uitstraling
✓ Luxe voordeelsets

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

Bekijk onze collectie interieurparfum

Spiegeldienblad brons

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Eichholtz spiegeldienblad Ersa zilver Eichholtz spiegeldienblad goud Ersa

Tom Ford koffietafelboek  Eric Kuster koffietafelboek  Rolex koffietafelboek   Catwalk koffietafelboeken

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen Bekijk onze collectie boeken

 

5 Luxe spiegels 

Passpiegel spiegellijst

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol cadeau voor Moederdag? Overweeg dan om een passpiegel te geven! Het is fijn om voor het verlaten van het huis nog even te kunnen checken hoe de kleding zit en hoe het haar eruit ziet. Met onze passpiegel voeg je een tijdloos en elegant stuk toe aan ieder interieur. Onze spiegels zijn geschikt voor elk type interieur en zijn echte eyecatchers.

 

Wil je het cadeau nog specialer maken? Combineer de passpiegel dan met een prachtige sfeerhaard. Dit zorgt voor een extra warme en gezellige sfeer in huis. Bij Domestica Interior Design hebben we een uitgebreide collectie passpiegels en sfeerhaarden om uit te kiezen. Bestel nu en maak Moederdag onvergetelijk!

 

✓ Prachtig in de gang en woonkamer
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Luxe facet geslepen spiegel

 

Bekijk onze spiegels

 

Eichholtz spiegeldienblad zwart  

Bekijk onze sfeerhaarden

 
Meer inspiratie? Bekijk onze cadeautips voor haar  

Bij Domestica Interior Design hopen we dat deze top 5 cadeautips u zullen inspireren bij het vinden van het perfecte cadeau voor uw moeder op Moederdag.

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze cadeautips voor haar. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 

Inspiratie voor cadeautips voor haar
 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor haar? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

Terug naar overzicht

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.