• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Domestica Interior Design is dé specialist in spiegellijsten en schelpenvazen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van Eric Kuster. Wij hebben met grote zorgvuldigheid een speciale collectie luxe woonaccessoires en meubels samengesteld. Hierbij hebben we ons laten inspireren door de luxe stijlvolle inrichtingen van interieurdesigner Eric kuster.

Onze specialiteit zijn de spiegellijsten en exclusieve handgemaakte schelpenvazen. Wij hebben de collectie verder uitgebreid met sfeervolle waxinelichthouders, spiegel sfeerhaarden, interieurparfum van Linari, meubels en accessoires van Eichholtz, design accessoires van Dekor Walther en nog veel meer andere luxe woonaccessoires voor een stijlvol interieur. Deze collectie is te bewonderen in onze showroom in Den Haag (uitsluitend op afspraak) alsmede in de online shop.


Om onze klanten verder te inspireren delen wij wekelijks foto’s van onze luxe meubels en stijlvolle accessoires op Facebook en Instagram. Ook plaatsen wij blogs voor stylingtips. Laat je inspireren door filmpjes op onze YouTubepagina met prachtige inrichtingen van onze klanten met onze luxe woonaccessoires en meubels.

Heb je een mooi product gezien of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen of stuur een bericht zodat wij je kunnen adviseren met de inrichting van je woning. 

Met vriendelijke groet,

Domestica Interior Design

 Domestica Interior Design
Laan van Meerdervoort 628
2564 AK Den Haag
(LET OP: wij werken alleen op afspraak).

 

[email protected]
​06 1036 1887 (bereikbaar van maandag t/m zondag van 08:00 - 22:00)
www.facebook.com/domestica.interior.design

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

KvK-nummer: 61791318
BTW-nummer: op aanvraag