Schelpenvazen | Breng de lente in je interieur

  • Geplaatst op
  • 0
Schelpenvazen | Breng de lente in je interieur

Een schelpenvaas voor een fris voorjaarsinterieur

 

Het voorjaar staat weer voor de deur! Na een winterperiode waarin je wellicht veel thuis hebt gezeten ben je nu toe aan wat anders. Schelpenvazen zijn een mooie manier om je interieur op te fleuren en mooie blikvangers te creëren in huis.

 

Voor ieder interieur en iedere stijl is er de perfecte vaas en met een mooi opgemaakt boeket bloemen creëer jij de perfecte lente decoratie in huis! Laat je door ons inspireren op welke plekken je in je interieur deze mooie accessoire kunt plaatsen.

 

 

Schelpenvazen voor een blikvanger op de salontafel

De salontafel is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te relaxen. Een mooie eyecatcher voor de salontafel is daarom ook een echte must-have. Met een schelpenvaas op de salontafel creëer je sfeer. Onze kleine schelpenvaas, schelpenvaas bowl en schelpenvaas rough shell bowl staan prachtig op je salontafel. 

 

Onze schelpenvazen zijn daarnaast perfect te combineren met een spiegeldienblad met waxinelichthouder en interieurparfum van Linari.

 

Schelpenvaas bowl

 

 

Schelpenvaas voor een mooie lente eettafel

Een van de meubelstukken die het meest opvalt in het interieur is vaak de eettafel.Als zichtbaar aanwezig meubelstuk verdient de eettafel daarom ook decoratie die bij je interieur past. Een schelpenvaas kan jouw eettafel net een stukje sfeervoller laten ogen. Schelpenvazen die vooral een mooie blikvanger op de eettafel vormen zijn onze kleine schelpenvaas, schelpenvaas breed 60 cm en schelpenvaas kleine boot.

 

Schelpenvaas breed

 

 

Creëer sfeer met een schelpenvaas op de vensterbank

Een vensterbank is een plek die vaak overgeslagen wordt als je denkt aan decoratie. Dit is zonde want decoratie op de vensterbank brengt niet alleen sfeer in huis, maar ook van buitenaf heb je een veel leuker aanzicht. Tover je vensterbank om tot een knusse en gezellige eyecatcher met een mooie schelpenvaas. Onze schelpenvaas breed 60 cm is dé perfecte lente blikvanger voor op de vensterbank.

 

Schelpenvaas breed 60 cm op vensterbank

 

 

Een blikvanger met een schelpenvaas in je cinewall

Heb jij een cinewall in huis? Dan staat een schelpenvaas hier prachtig bij! Onze schelpenvaas hoog 65cm is een prachtige toevoeging aan jouw cinewall.

 

Schelpenvaas in cinewall

 

 

Decoreer je keukentafel of kookeiland met een luxe schelpenvaas

De keuken is een plek waar we regelmatig zijn om eten te bereiden, maar ook een plek waar je gezellig samen kunt komen met het gezin of met vrienden. Het is dan ook leuk om de keuken, waaronder het aanrecht of kookeiland, mooi in te richten voor een gezellige sfeer. Onze kleine schelpenvaas is dé perfecte toevoeging aan jouw kookeiland of keukentafel. Heb je een wat ruimere keukentafel of kookeiland? Kies dan voor onze schelpenvaas bowl

 

Schelpenvaas bowl kookeiland

 

 

Opgemaakte schelpenvazen

Bloemen doen het altijd goed en zorgen voor een écht lentegevoel in huis. Je kunt je schelpenvaas bij ons laten opmaken met luxe bloemen als orchideeën en bloesems. Dit zijn allemaal zijden bloemen van hoge kwaliteit die hierdoor heel lang meegaan. Deze bloemen hoef je dus geen water te geven en hebben geen onderhoud nodig, wat natuurlijk ideaal is!

 

Je kunt je vaas ook laten opmaken met ghostwood takken. Omdat onze takken uit de natuur komen is iedere tak dus uniek en zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast worden ze speciaal gezandstraald om die typische stoere uitstraling te creëren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een opgemaakte schelpenvaas met een combinatie van bloemen en takken. 

 

Bekijk onze selectie opgemaakte schelpenvazen en potten

 

Bij Domestica Interior Design staan jouw wensen altijd centraal. Heb je je wensen aan ons doorgegeven, dan gaat onze bloemist aan de slag met het opmaken van je schelpenvaas precies zoals jij dat wilt! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze gratis schelpenvazen inspiratie brochure

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.