• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glasschilderijen

Glasschilderijen kopen?

Glasschilderijen zijn dé nieuwe trend op het gebied van wanddecoratie. Een glasschilderij, zoals de naam al suggereert, zijn schilderijen geprint op glas. Een afbeelding op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging aan uw interieur. Deze glas kunstwerken vormen een luxe blikvanger en creëren een mooie sfeer in huis. 

Wil jij je woonkamer luxe inrichten met wanddecoratie? Wil je een mooi glasschilderij voor in de slaapkamer? Of heb je een lege ruimte in je gang die gevuld moet worden met muurdecoratie? Wat je ook nodig heeft, wij hebben het perfecte glasschilderij voor je!

Onze collectie glas schilderijen

Bij Domestica Interior Design kan je terecht voor glasschilderijen met verschillende designs zoals: dieren, luxe merken, modellen en speciale ontwerpen van topkwaliteit! Onze prachtige glasschilderijen zijn gemaakt van gehard UV-bestendig glas. Wij hebben verschillende soorten prints in ons assortiment in verschillende stijlen en kleuren. Zo is er voor ieder interieur wat! 

De prints hebben een glanzend effect waardoor de kleuren heel erg mooi uitkomen. Dankzij de aluminium ophangsystemen aan de achterkant van de schilderijen, kunnen de werken meteen en gemakkelijk worden opgehangen.

 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze top 10 glasschilderijen blog!