• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvazen & Potten

Schelpenvazen & Potten

Wij hebben een uitgebreid assortiment van schelpenvazen en potten. Deze schelpenvazen en potten zijn handgemaakt en zijn gemaakt van zoetwaterschelpen.

We bieden de schelpenvazen en potten in twee varianten aan:

Schelpenvazen voor een Eric Kuster stijl interieur

Deze exclusieve handgemaakte schelpenvazen passen perfect in interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster, zie ook www.erickuster.com De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Veel internationale sterren, bekende Nederlanders, restaurants en hotels hebben hun woning door interieurdesigner Eric Kuster heel stijlvol laten inrichten.

Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen voordelige prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in de stijl van Eric Kuster in te richten.

Schelpenvazen kopen in parelmoer wit, rosé/bruin en zilver

De stijlvolle schelpenvazen zijn verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit (pearl white) en rosé (bruin/brons). In de exclusieve interieurs in de Eric Kuster stijl worden de zilveren spiegellijsten vaak gecombineerd met de witte en zilveren schelpenvaas. De bronzen spiegellijsten worden vaak gecombineerd met de bruine schelpen vaas. We adviseren om de schelpenvazen in dezelfde kleur te kopen als je kiest voor meerdere vazen. Wat je ook kiest qua kleur voor de schelpenvaas, deze bijzondere vaas van schelpen is een enorme eyecatcher voor je interieur!

Schelpenvaas met orchideeën, bloesems en ghostwood

De schelpenvazen kunnen naar wens worden opgemaakt met witte orchideeën, bloesems en ghostwood. We hebben een bloemist die de schelpenvazen en potten vakkundig decoreert. Het gaat hierbij om zijden bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Wegens het gebruik van zijden bloemen is er geen onderhoud nodig en hoef je de bloemen in de schelpenpot dus geen water te geven. Bij de ghostwoodtakken gaat het om takken die zorgvuldig zijn geselecteerd en zijn gezandstraald voor een stoere uitstraling. Voor de ghostwoodtakken geldt dat het gaat om een natuurproduct hetgeen inhoudt dat iedere tak uniek is. De schelpenvazen kunnen ook worden opgemaakt met een combinatie van seringenhout en zijden orchideeën/bloesems.

Je kan altijd contact met ons opnemen voor het doorgeven van speciale wensen voor de opmaak van de vazen. Onze bloemist kan hier dan rekening mee houden. De schelpenvazen en potten kunnen indien gewenst ook bij je worden thuisbezorgd.

Handgemaakte schelpenvazen van échte schelpen

De schelpenvazen zijn bijzonder, omdat ze gemaakt zijn van echte schelpen. Deze parelmoerschelpen worden ook “Mother of Pearl” schelpen genoemd en zijn zorgvuldig geselecteerd: alleen de mooiste schelpen worden gebruikt voor deze bijzondere schelpenvazen en potten. De schelpen worden door vakkundige mensen op de schelpenvaas geplaatst. Afhankelijk van het model van de vaas worden er rechthoekige of driehoekige schelpen gebruikt. Voor de kleinere vazen worden over het algemeen driehoekige schelpen gebruik, voor de grotere vazen worden er rechthoekige schelpen gebruikt. Bij sommige schelpenvazen en potten staan de vazen op een lijn naast elkaar en bij andere vazen zijn de vazen wat speelser geplaatst.

Schelpenvaas kopen voor de woonkamer of eetkamer

De schelpenvaas wordt vaak gebruikt in de woonkamer. Je kan dan denken aan de schelpenbowl voor de salontafel, de broken bowl voor op een zuil of een grote vaas naast het dressoir. Ook kan je denken aan schelpenvazen op het dressoir of op de vensterbank. Ook is het plaatsen van een schelpenvaas op het keukeneiland prachtig en geeft dit een luxe uitstraling.

In de online shop van Domestica Interior Design vind je een uitgebreide selectie aan schelpenvazen en potten, zodat je je woning mooi en stijlvol kan inrichten. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de productenpagina voor als je alleen de schelpenvazen en potten wil kopen of laat je inspireren door de schelpenvazen en potten met opmaak van stoere ghostwood takken, zijden orchideeën en bloesems.