• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvazen & Potten in de stijl van Eric Kuster

Merken
Kleur
€95,00 €85,00
+
€95,00 €85,00
+
€109,00 €95,00
+
-10%
Schelpenvaas bowl 40x24 cm - wit
€250,00 €225,00
+
€250,00 €225,00
+

Schelpenvazen en potten kopen 

Wil je schelpenvazen en potten kopen in de stijl van Eric Kuster? Domestica Interior Design is dé specialist in schelpenvazen en schelpenpotten. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van deze exclusieve schelpvazen. Onze schelpenvazen en potten zijn van de beste kwaliteit. De schelpvaas is gemaakt van bijzondere zoetwaterschelpen die met de hand vakkundig zijn gedecoreerd. De vazen en potten zijn verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit, bruin/brons/rosé en zilver.

We bieden de schelpenvazen en potten in twee varianten aan:

Wij hebben bovendien ook de voordeligste prijzen voor schelpenvazen tegen groothandelsprijzen. Ben je dus op zoek naar goedkope schelpvazen dan vind je bij Domesticainteriordesign.nl een groot en ruim assortiment schelpenvazen aan tegen voordelige prijzen.

Top 5 schelpenvazen en potten - bestsellers!

Onze bestsellers van de schelpenvazen potten zijn als volgt:

  1. Schelpenvaas bowl in parelmoer wit en brons

Deze vaas is prachtig op de salontafel of eettafel.

  1. Schelpenvaas klein in parelmoer wit en brons

Deze vaas is een eyecatcher voor op de salontafel, eettafel of dressoir.

  1. Hoge schelpenvaas in parelmoer wit en brons

Deze vaas is prachtig in de woonkamer, eetkamer en een mooie eyecatcher voor in de gang/hal.

  1. Schelpenbak breed in parelmoer wit en brons

Deze brede schelpenvaas staat prachtig in de vensterbank of op een dressoir.

  1. Schelpenvaas bowl wit met orchideeën en schelpenbowl bruin met orchideeën

Deze schelpenpot met bloemen is prachtig op de salontafel of eettafel.

Schelpenvazen voor een Eric Kuster stijl interieur

Deze exclusieve handgemaakte schelpenvazen passen perfect bij interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Luxe woonaccessoires maken een huis gezellig en sfeervol. De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Veel internationale sterren, bekende Nederlanders, restaurants en hotels hebben hun woning door de internationaal bekende interieurdesigner Eric Kuster (bekijk ook www.erickuster.com) heel stijlvol laten inrichten. 

Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen voordelige prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning in de glamoureuze stijl van Eric Kuster in te richten.

Handgemaakte schelpenvazen van échte schelpen in de kleuren parelmoer wit, rosé/bruin en zilver

De schelpenvazen zijn bijzonder, omdat ze gemaakt zijn van echte schelpen. Deze parelmoerschelpen worden ook “Mother of Pearl” schelpen genoemd en zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor alleen de mooiste schelpen worden gebruikt voor onze bijzondere schelpenvazen en potten.

Afhankelijk van het model van de vaas worden er rechthoekige of driehoekige schelpen gebruikt. Voor de kleinere vazen worden over het algemeen driehoekige schelpen gebruik, voor de grotere vazen worden er rechthoekige schelpen gebruikt. Bij sommige schelpenvazen en potten staan de schelpen op een lijn naast elkaar en bij andere vazen zijn de vazen wat speelser geplaatst.

De stijlvolle schelpenvazen zijn verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit (pearl white) en rosé (bruin/brons). In de exclusieve Eric Kuster stijl interieurs worden de zilveren spiegellijsten vaak gecombineerd met de witte en zilveren schelpenvaas. De bronzen spiegellijsten worden vaak gecombineerd met de bruine schelpenvaas. 

We adviseren om de schelpenvazen in dezelfde kleur te kopen als je kiest voor meerdere vazen. Wat je ook kiest qua kleur voor de schelpenvaas, deze bijzondere vaas van schelpen is een echte blikvanger in je interieur!

Opgemaakte schelpenvazen met boeket orchideeën, bloesems en ghostwood

De schelpenvazen kunnen naar wens worden opgemaakt met witte orchideeën, bloesems, magnolia's en ghostwood. We hebben een professionele bloemist die de schelpenvazen en potten vakkundig decoreert. Het gaat hierbij om zijden bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Wegens het gebruik van zijden bloemen is er geen onderhoud nodig en hoef je de bloemen in de schelpenpot dus geen water te geven. 

De ghostwoodtakken zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn gezandstraald voor een stoere uitstraling. De ghostwoodtakken zijn een natuurproduct wat inhoudt dat iedere tak uniek is. De schelpenvazen kunnen ook worden opgemaakt met een combinatie van seringenhout en zijden orchideeën/bloesems.

Je kan altijd contact met ons opnemen voor het doorgeven van speciale wensen voor de opmaak van de vazen. Onze bloemist kan hier dan rekening mee houden. De schelpenvazen en potten kunnen indien gewenst ook bij je worden thuisbezorgd. Opgemaakte schelpenvazen worden altijd keurig bij onze klanten thuisbezorgd door onze koerier.

Schelpenvaas kopen voor de woonkamer of eetkamer

De schelpenvaas wordt vaak geplaatst in de woonkamer. Je kan dan denken aan de schelpenbowl voor de salontafel, de broken bowl voor op een zuil of een grote vaas naast het tv meubel. Ook kan je denken aan schelpenvazen op de eettafel of op de vensterbank. Ook is het plaatsen van een schelpenvaas op het keukeneiland prachtig en geeft dit een luxe uitstraling.

We bieden de schelpenvazen en potten in twee varianten aan:

In de online shop van Domestica Interior Design vind je een uitgebreide selectie aan schelpenvazen en potten voor een prachtig en stijlvol interieur. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder zodat jij je huis sfeervol kan inrichten. 

Bekijk ook onze Schelpenvazen brochure met inspirerende foto's en waardevolle tips.Schelpenvazen inspiratie brochure - Domestica Interior Design