• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lampen

Lampen met bollen in de stijl van Eric Kuster

Voor de inrichting van een huis in de stijl van Eric Kuster mogen de lampen als eyecatchers uiteraard niet ontbreken. Bij Domestica Interior Design ben je hiervoor aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide collectie exclusieve en luxe lampen voor een stijlvolle inrichting van het huis.

Eric Kuster plaatst in zijn interieurs altijd opvallende lampen voor een sfeervol interieur. De lampen zijn enorme eyecatchers en creeren sfeer. De lampen worden in de interieurs van Eric Kuster als aanvulling gebruikt voor een luxe en sfeervol interieur. 

Sfeervol in de woonkamer, eetruimte, slaapkamer en gang

Eric Kuster plaatst zijn lampen vaak symmetrisch dus vaak 2 lampen tegenover elkaar. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst als eyecatchers achter de bank, op zuilen naast het dressoir, op nachtkastjes naast het bed of op bijzettafels naast de bank. Het is duidelijk dat de lampen belangrijke blikvangers zijn voor deze stijlvolle interieurs.

Bollen lampen in Eric Kuster interieurs

In de interieurs van Eric Kuster worden vaak bollen lampen gebruikt. Dit zijn bollen die op elkaar zijn geplaatst en zijn gedecoreerd met een sfeervolle kap die het geheel compleet maakt. De lamp staat prachtig in de woonkamer op het dressoir, op een zuil of bijzettafel. Ook kan je denken aan het plaatsen van deze lampen in de slaapkamer of in de gang bij de entree.

Met deze lampen creëer je een luxe en sfeervol interieur.