• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvaas hoog - wit 100 cm - met orchideeën

€899,00
Stukprijs: €899,00 /
Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. De vaas is opgemaakt met orchideeën. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenvaas van 100 cm hoog is perfect om neer te zetten in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbe
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Schelpenvaas hoog - wit 100 cm - met orchideeën

Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De schelpenvaas van 100 cm hoog is perfect om neer te zetten in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen in de gang voor een mooie entree.

Heb je al gezien wat het verschil is ten opzichte van de andere hoge vazen? Deze vaas heeft driehoekige schelpen in plaats van rechthoekige. Voor een rustig effect raden wij de vaas met rechthoekige schelpen aan.

Eric Kuster schelpenvazen

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn geselecteerd voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.

Bekijk ook onze gratis Schelpenvazen brochure met inspirerende foto's en waardevolle tips.Schelpenvazen inspiratie brochure - Domestica Interior Design