• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boekenstandaard - zwart mat

1 / 2
Deze exclusieve boekenstandaard laat je mooiste boeken prachtig tot uiting komen.

✅ Prachtige boekenstandaard
✅ Luxe afgewerkt zwart mat
✅ Afmetingen: 35 x 25 x 4 cm
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Boekenstandaard - zwart mat

Dit is een exclusieve boekenstandaard voor je favoriete boeken. Deze boekenstandaard is een must-have in een interieur die is ingericht in de stijl van Eric Kuster. Plaats bijvoorbeeld het nieuwste boek van Eric Kuster of het boek van Tom Ford op deze stijlvolle boekenstandaard.

Deze boekenstandaard bestaat uit twee zwarte matte planken en is eenvoudig in elkaar te zetten: pak in elke hand een plank met inkeping. Laat de inkepingen naar elkaar wijzen. Zet de ene plank haaks op de andere en schuif in elkaar. Laat de planken dan op elkaar rusten zodat er een kruis ontstaat. Het boek kan je vervolgens opengeslagen op de plank leggen.

We hebben een breed assortiment van diverse luxe accessoires die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Inspiratie
Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Inspiratie voor de salontafel - Domestica Interior Design

Blog met inspiratie voor de salontafel

Bekijk onze collectie schelpenvazen