• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
€125,00 €110,00
Het prachtige boek van Tom Ford wordt vaak gebruikt als eyecatcher op de salontafel. Deze mag niet ontbreken bij interieurs met een luxe uitstraling.

✅ Prachtige coffeetable boek
✅ 416 pagina’s lees- en kijkplezier
✅ Met luxe slipcover
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Tom Ford boek

Het prachtige boek van Tom Ford wordt vaak gebruikt als eyecatcher op de coffeetable. Dit boek is een must-have in luxe interieurs.

We hebben een breed assortiment van diverse luxe accessoires die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. Dit boek van Tom Ford is mede gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van bekende interieurdesigners. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Inspirerende koffietafelboeken

We hebben nog meer leuke koffietafelboeken!

Tom Ford koffietafelboek  Eric Kuster koffietafelboek  Rolex koffietafelboek   Gucci koffietafelboek Catwalk koffietafelboeken

Inspiratie

Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Inspiratie voor de salontafel - Domestica Interior Design

Blog met inspiratie voor de salontafel

Bekijk onze collectie schelpenvazen