• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set 3 fotolijsten 50x60 cm

€195,00
Deze prachtige voordeelset bestaat uit 3 fotolijsten van 50 x 60 cm.

✓ Voorzien van ophangset
✓ Buitenmaat 50 x 60 cm
✓ Fotomaat 40 x 50 cm
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Wissellijsten: kies en wissel zelf je foto’s
✓ Horizontaal én verticaal op te h
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Set 3 fotolijsten 50x60 cm

Voordeelset van 3 spiegellijsten 50 x 60 cm in de stijl van Eric Kuster

Creëer sfeer met deze set van 3 spiegelfotolijsten van 50 x 60 cm. Deze spiegellijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Deze set van 3 spiegellijsten van 50 x 60 cm staat prachtig boven de bank of eettafel. De spiegellijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

Bestseller boven de bank

De lijsten bestaan uit 3 fotolijsten van 50 x 60 cm (fotomaat 40 x 50 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 195 (normaal € 210). Deze combinatieset is onze bestseller voor boven de bank. Bekijk onze foto's voor inspiratie. De lijsten kan je zowel verticaal (staand) als horizontaal (liggend) ophangen.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je gemakkelijk met een verandering van de foto's een ander interieur kan creëren. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's.

Spiegellijsten in de kleuren zilver en brons

De voordeelset van 3 fotolijsten van 50 x 60 cm is verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons.

Voordeelset 3 spiegellijsten 50 x 60 cm zilver
Voordeelset 3 spiegellijsten 50 x 60 cm brons

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.