• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray - zilver Fenice

Creëer een heerlijke geur in huis met deze luxe set interieurparfum van Linari:

✅ 500 ml interieurparfum
✅ 100 ml roomspray
✅ Luxe zilveren fles
✅ Frisse geur
✅ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray - zilver Fenice

Voordeelset Linari interieurparfum & roomspray - zilver Fenice

Deze luxe set interieurparfum van Linari past perfect in interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Het interieurparfum geeft een luxe uitstraling aan het interieur en creëert de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. De set van Linari staat prachtig op de salontafel en eettafel.

Voordeelset interieurparfum zilver

De set interieurparfum van Linari bestaat uit een diffuser met stokjes en roomspray. De setprijs is normaal € 137,50 en bieden wij aan voor een setprijs van € 125.

Linari zilver Fenice diffuser en roomspray interieurparfum

Heerlijke frisse geur

De diffuser en roomspray hebben een heerlijke zoete geur van onder meer lelies, rozen, anjer, jasmijn dat is verenigd met musk en houten accenten. Deze bestseller verspreidt zich door middel van de zwarte stokjes door de ruimte. Het interieurparfum gaat ongeveer 6 maanden mee en is eventueel hervulbaar. Een refill van deze geur is ook beschikbaar. De roomspray gaat maar liefst een jaar mee. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden.

Interieurparfum van Linari in zilver, goud en zwart

Dit interieurparfum van Linari is van de speciale Diamond Collectie. Deze wordt veel gebruikt in interieurs in de stijl van Eric Kuster. De luxe set is verkrijgbaar in verschillende varianten:

Interieurparfum Linari Fenice - zilver
Interieurparfum Linari Opale - goud
Interieurparfum van Linari Ambra - zwart

Interieurparfum van Linari kopen met luxe accessoires

De luxe set interieurparfum van Linari wordt vaak gecombineerd met een spiegeldienblad, de 4-voudige waxinelichthouder en een schelpenvaas.

Onze bestseller en een prachtig kado om te geven

Deze zilveren set interieurparfum van Linari is onze bestseller. Deze diffusor met geurstokjes en roomspray van Linari komen in een heel mooie verpakking en zijn dus ook een prachtig kado om te geven. De zilveren set is het meestgevraagd, omdat het met veel interieurs is te combineren. Als je een interieur wil in de stijl van Eric Kuster maakt deze set van Linari de luxe glamoureuze uitstraling compleet. 

Eric Kuster interieurparfum van Linari

We hebben een breed assortiment van luxe interieurparfum van Linari dat zorgvuldig is uitgezocht voor onze klanten. Het interieurparfum is gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.

Interieurparfum in diverse kleuren

Het luxe interieurparfum van Linari is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

Inspiratie

Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Inspiratie voor de salontafel - Domestica Interior Design

Blog met inspiratie voor de salontafel

Bekijk onze collectie schelpenvazen