• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pot brons/goud/bruin M- 54x67 cm

€225,00
Stukprijs: €225,00 /
Deze prachtige bronzen/gouden/bruine pot is handgemaakt en gemaakt van keramiek. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De pot is perfect voor op een zuil op een aparte blok in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het pla
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Pot brons/goud/bruin M- 54x67 cm

Deze prachtige bronzen/gouden/bruine pot is handgemaakt en gemaakt van keramiek. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. De pot is perfect voor op een zuil op een aparte blok in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen in de gang voor een mooie entree.

De vaas kan worden opgemaakt met orchideeën en ghostwood. Kijk hiervoor ook op onze website naar de diverse mogelijkheden met opmaak.

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

PRESALE! Leverbaar vanaf juni 2021