• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelset spiegellijsten - 3 fotolijsten brons 50x60

€210,00 €195,00
Stukprijs: €195,00 / Stuk
Deze prachtige voordeelset spiegellijsten bestaat uit 3 fotolijsten van 50 x 60 cm.

✓ Set van 3 spiegelfotolijsten brons
✓ Buitenmaat 50 x 60 cm
✓ Fotomaat 40 x 50 cm
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Horizontaal én verticaal
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Voordeelset spiegellijsten - 3 fotolijsten brons 50x60

Voordeelset van 3 spiegellijsten fotolijsten 50 x 60 cm brons in de stijl van Eric Kuster

Deze spiegellijsten zijn erg populair als fotolijsten aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijsten is 50x60 cm buitenmaat (fotomaat 40x50 cm). De fotolijsten zijn rechthoekig. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijsten. 

Bestseller boven de bank

De lijsten bestaan uit 3 fotolijsten van 50 x 60 cm (fotomaat 40 x 50 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 195 (normaal € 210). Deze combinatieset is onze bestseller voor boven de bank. Bekijk onze foto's voor inspiratie. De lijsten kan je zowel verticaal (staand) als horizontaal (liggend) ophangen.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. 

Spiegellijsten in de kleuren zilver en brons

De voordeelset van 3 fotolijsten van 50 x 60 cm is verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons.

Voordeelset 3 spiegellijsten 50 x 60 cm zilver
Voordeelset 3 spiegellijsten 50 x 60 cm brons

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.