• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelset spiegellijsten - 4 fotolijsten zilver 50x50

1 / 2
€260,00 €240,00
Deze prachtige voordeelset spiegellijsten bestaat uit 4 fotolijsten van 50 x 50 cm.

✓ Set van 4 spiegelfotolijsten
✓ Buitenmaat 50 x 50 cm
✓ Fotomaat 40 x 40 cm
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Horizontaal én verticaal op t
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Voordeelset spiegellijsten - 4 fotolijsten zilver 50x50

Voordeelset van 4 spiegellijsten fotolijsten 50 x 50 cm zilver in de stijl van Eric Kuster

Deze spiegellijsten zijn erg populair als fotolijsten aan de muur. De spiegelfotolijsten passen perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Ze geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. 

De afmeting van deze lijsten is 50x50 cm buitenmaat (fotomaat 40x40 cm). De fotolijsten zijn vierkant. Je kan eigen foto's en posters plaatsen in de spiegelfotolijsten. 

Bestseller boven de eettafel

De lijsten bestaan uit 4 fotolijsten van 50 x 50 cm (fotomaat 40 x 40 cm). De voordeelsetprijs hiervoor is € 240 (normaal € 260). Deze combinatieset is perfect geschikt voor in de gang en wordt ook geplaatst boven de eettafel of in de woonkamer. Bekijk onze foto's voor inspiratie.

Creëer een persoonlijke gallery wall

De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's kan wisselen. Met een verandering van de foto's kan je je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. 

Spiegellijsten in de kleuren zilver en brons

De voordeelset van 4 fotolijsten van 50 x 50 cm is verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons.

Voordeelset 4 spiegellijsten 50 x 50 cm zilver

Eric Kuster stijl spiegellijsten

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.