• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sfeerhaard voor 9 waxinelichtjes

€145,00
Deze prachtige sfeerhaard is een eyecatcher voor je interieur.

✓ Volledig gemaakt van spiegel
✓ Afmetingen: 93 cm x 32 cm x 8 cm
✓ Voorzien van ophangset
✓ Geschikt voor 9 waxinelichtjes
✓ Eenvoudig op te hangen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sfeerhaard voor 9 waxinelichtjes

Spiegel sfeerhaard perfect voor ieder interieur

Deze sfeerhaard met waxinelichtjes is supermooi en past bij ieder interieur! Het is namelijk gemaakt van spiegelglas met afgeslepen facetrandjes. Ook de zijkanten zijn gemaakt van spiegel. De sfeerhaard past heel goed bij de spiegelfotolijsten van de Eric Kuster stijl.

De sfeerhaard werkt met waxinelichtjes. Je kan hier 9 waxinelichten in doen voor het creëren van een supermooi effect. Op zich is dit item al een beauty van zichzelf, want ook zonder dat de lichtjes aan staan is het prachtig!

De sfeerhaard kan makkelijk worden bevestigd aan de muur door middel van 2 haakjes die reeds aan de achterkant vastzitten. Het hoeft dus NIET ingebouwd te worden (inbouwen mag natuurlijk wel). Bezichtiging is mogelijk in Den Haag (op afspraak!).

- sfeerhaard 93 cm breed x 32 cm hoog x 8 cm diep

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Sfeerhaard specificaties

De sfeerhaard is 92 cm breed x 32 cm hoog. De diepte is 8 cm. De sfeerhaard staat prachtig boven de eettafel of als collage met de spiegelfotolijsten. De sfeerhaard kan eventueel worden gecombineerd op verschillende manieren:

- Set sfeerhaard met spiegelfotolijsten
- Set sfeerhaard met spiegel
- Set sfeerhaard met fotolijst

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen