• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boekenstandaard

€35,00
Deze exclusieve boekenstandaard laat je mooiste boeken prachtig tot uiting komen.

✓ Prachtige boekenstandaard
✓ Luxe afgewerkte houten planken
✓ Zwart gelakt
✓ Afmetingen: 40 x 30 x 4 cm
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boekenstandaard

Dit is een exclusieve boekenstandaard voor je favoriete boeken. Deze boekenstandaard is een must-have in een interieur die is ingericht in de stijl van Eric Kuster. Plaats bijvoorbeeld het nieuwste boek van Eric Kuster of het boek van Tom Ford op deze stijlvolle boekenstandaard.

Deze boekenstandaard bestaat uit twee houten planken en is eenvoudig in elkaar te zetten: pak in elke hand een plank met inkeping. Laat de inkepingen naar elkaar wijzen. Zet de ene plank haaks op de andere en schuif in elkaar. Laat de planken dan op elkaar rusten zodat er een kruis ontstaat. Het boek kan je vervolgens opengeslagen op de plank leggen.

Hout is een natuurproduct dat kan uitzetten en krimpen als gevolg van verschil in temperatuur en vochtigheid. Om dit te voorkomen kunt u het beste direct zonlicht vermijden. Zet het product ook niet dichtbij een verwarming of televisie. U verzorgt en voedt het hout door deze regelmatig in de was te zetten.

We hebben een breed assortiment van diverse luxe accessoires die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!