• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvaas breed met orchideëen- zilver 60 cm

€295,00
Stukprijs: €295,00 /
✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Professioneel opgemaakt door onze bloemist
✓ Topkwaliteit zijden (kunst)orchideeën
✓ Afmetingen: 60 x 18 cm (hoogte met orchideeën is circa 60 cm)
✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Schelpenvaas breed met orchideëen- zilver 60 cm

Schelpenvaas Eric Kuster stijl breed met orchideeën - zilver

Deze exclusieve handgemaakte schelpenvaas met orchideeën past perfect in interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. De schelpenvaas geeft een luxe uitstraling aan het interieur en creëert de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. De schelpenvaas staat prachtig op je dressoir of vensterbank. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van de vaas op je salontafel, eettafel of aanrecht.

Schelpenvaas kopen met orchideeën

Deze schelpenvaas wordt opgemaakt met zijden orchideeën van hoge kwaliteit. Deze bloemen hebben geen onderhoud nodig, wat natuurlijk ideaal is! Onze professionele bloemist maakt de schelpenvazen en potten vakkundig op.

De schelpenvaas is eventueel ook zonder orchideeën verkrijgbaar.

Schelpenvaas breed zonder orchideeën - zilver

Schelpenvaas in de kleuren parelmoer wit, rosé/bruin en zilver

De stijlvolle schelpenvazen zijn verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit (pearl white), rosé (bruin/brons) en z✓Schelpenvaas breed bruin ✓Opgemaakt met orchideeën ✓Eric Kuster stijl ✓60 cm breed ✓Uitgebreid assortiment schelpenvazen ✓Voordelige prijzen ✓Snel thuisbezorgdilver.

Schelpenvaas breed met orchideeën - parelmoer wit
Schelpenvaas breed met orchideeën - rosé/bruin

Eric Kuster schelpenvazen

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.

Bekijk ook onze gratis Schelpenvazen brochure met inspirerende foto's en waardevolle tips.Schelpenvazen inspiratie brochure - Domestica Interior Design