• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schelpenvaas bruin hoog met orchideeën

Deze exclusieve schelpenvaas past perfect in luxe interieurs in de stijl van Eric Kuster:

✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Gemaakt van zoetwaterschelpen
✓ Opgemaakt met orchideeën
✓ Afmetingen: 160-180 cm hoogte
✓ Prachtig in woon-en eetkamer of voor
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Schelpenvaas bruin hoog met orchideeën

Handgemaakte schelpenvaas bowl bruin/rosé

Deze exclusieve handgemaakte schelpenvaas past perfect in interieurs in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. De schelpenvaas geeft een luxe uitstraling aan het interieur en creëert de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. De schelpenvaas is perfect om neer te zetten in de woonkamer of eetruimte. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen in de gang voor een mooie entree.

Schelpenvaas kopen met orchideeën

Deze schelpenvaas wordt opgemaakt met orchideeën. Onze bloemist maakt de schelpenvazen en potten vakkundig op. De orchideeën zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn zorgvuldig door ons uitgezocht. De orchideeën zijn niet van echt te onderscheiden. Aangezien het gaat om zijden orchideeën hebben ze geen water nodig.

De schelpenvaas is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Schelpenvaas bruin zonder orchideeën
Schelpenvaas wit zonder orchideeën
Schelpenvaas wit met lichtroze bloesems
Schelpenvaas wit met fuchsia roze bloesems

Eric Kuster schelpenvazen

We hebben een breed assortiment van luxe schelpenvazen en potten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De schelpenvazen en potten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning glamoureus in te richten.

Bekijk ook onze gratis Schelpenvazen brochure met inspirerende foto's en waardevolle tips.Schelpenvazen inspiratie brochure - Domestica Interior Design