• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijst Marilyn Monroe Daily - zilver 50x60

€90,00
Deze prachtige fotolijst met spiegelrand is een enorme eyecatcher en past in ieder interieur.

* Facet geslepen fotolijst
* Poster van Marilyn Monroe Daily Newspaper is inbegrepen
* Voorzien van ophangset
* Wissellijst
* Verkrijgbaar in zilver en br
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fotolijst Marilyn Monroe Daily - zilver 50x60

Creëer sfeer met deze prachtige zilveren spiegelfotolijst met een spiegelrand. Bij deze fotolijst is een poster van Marilyn Monroe waarbij ze de krant Daily Newspaper leest inbegrepen.

De fotolijsten met spiegelrand zijn perfect als combinatie van 3 in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van de fotolijsten in de gang voor een mooie entree of in de slaapkamers of werkkamer. Onze lijsten zijn wissellijsten hetgeen inhoudt dat je er gemakkelijk eigen foto's of posters in kan doen.

We hebben een breed assortiment van spiegellijsten die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. De spiegellijsten zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!