Maat meubels voor een sfeervol interieur op maat!

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Maat meubels voor een sfeervol interieur op maat!

Meubels op maat voor een mooi geheel

Zie je weleens interieurs die perfect op elkaar zijn afgestemd? Meubels en accessoires die perfect bij elkaar passen? Natuurlijk willen we allemaal dat het interieur perfect past. We hebben maatwerk meubels zoals eettafels, tv-meubels, salontafels, zuilen die op maat worden gemaakt. Dit betekent dat je elke kleur, iedere maat en iedere afwerking mat, zijdeglans, hoogglans kan kiezen. Ook hebben we eetbanken, stoelen en bedden naar keuze. In deze blog delen we graag onze uitgebreide selectie aan maatwerk meubels!

 

1 Eettafel op maat

De eettafel is een plek waar we regelmatig zitten om te eten maar ook voor de gezelligheid. Aan de eettafel zitten we gezellig met onze familieleden en vrienden samen voor mooie momenten. Het is belangrijk dat de eettafel mooie past bij jouw stijl en interieur, zodat het een mooi geheel vormt. Stel daarom nu jouw droomtafel op maat samen bij Domestica Interior Design.

 

De eettafels op maat zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Een eiken, hoogglans eettafel, zijdeglans eettafel of mooi hoogglans metallic. Het is allemaal mogelijk! We denken ook graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Onze mooie eettafels zijn prachtige te combineren met onze stoelen op maat

 

Eettafel op maat hoogglans metallic riva brons

 

2 Salontafel op maat

De salontafel vind je in ieder interieur en is vaak het middelpunt van de woonkamer. Het is dan ook belangrijk dat deze een mooi sfeervol geheel vormt met de rest van het interieur. Met een op maat gemaakte salontafel zorg je ervoor dat deze feilloos bij jouw interieur past.

 

Bij Domestica Interior Design kan de salontafel volledig op maat kan worden gemaakt. Je kan zelf kiezen of deze wordt gemaakt van hoogglans, zijdeglans, mat of metallic materiaal. Je kan voor de salontafel ook kiezen voor een lade, zodat je hier spulletjes in kan opbergen.  

 

De salontafel op maat is mooi te combineren met onze luxe woonaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe spiegeldienblad, waxinelichthouder of interieurparfum als blikvanger?

 

Waxinelichthouders

 

 

3 Tv-meubel op maat

Het tv-meubel is een belangrijke eycatcher voor de woonkamer. De woonkamer is een plek waar we veel tijd met elkaar doorbrengen. Het is heel fijn als we het tv-meubel kunnen matchen met de salontafel, zodat het een mooi geheel vormt. Kies voor een tv-meubel op maat voor een mooi een sfeervol geheel.

 

Wegens de verschillende ontwerpen die mogelijk zijn is er altijd wel een tv-meubel die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een zwevend meubel voor een ruimtelijk effect. De afmetingen, afwerkingen en het ontwerp kunnen volledig naar keuze worden bepaald. 

 

Tv meubel op maat

 

Zuil op maat

Geef jouw favoriete woonaccessoire een mooi plekje in huis door het op een zuil te plaatsen. Je kan eraan denken om deze zuil te plaatsen naast je tv-meubel, naast je eettafel of voor een mooie entree in de gang.

 

Je kan je zuil naar eigen wens samenstellen: het formaat, de kleuren en mat/zijdeglans/hoogglans. Je kan ook kiezen uit metallic (met glitters) of zonder metallic. Ook kan je kiezen uit wel of geen glasplaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

 

Zuil op maat

 

5 Eetkamerstoelen en eetkamerbanken op maat

Bij een eettafel mogen onze mooie eetkamerstoelen op maat niet ontbreken. Aangezien we voor zowel ontbijt, lunch en avondeten een langere tijd met vrienden en familie aan tafel zitten is het dan ook belangrijk dat de eetkamerstoelen comfortabel zitten. Uiteraard is het ook belangrijk dat de stoelen er goed uit zien. Je vindt bij ons diverse stoelen op maat. Je kan kiezen uit mooie veloursbekleding, maar ook skaileer. Wij denken graag met je mee over de mooiste combinaties. Zo krijg je een stijlvolle sfeer in huis.

 

 Eetkamerstoelen op maat

 

6. Bed op maat

Met een luxe bed op maat creëer je een hotel chique slaapkamer! Je kan je boxspring naar eigen wens samenstellen. Zo kan je onder andere het formaat van het bed en het formaat van het hoofdbord kiezen. Ook heb je een grote keuze uit verschillende kleuren en stoffen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een leatherlook stof maar ook bijvoorbeeld een luxe velours velvetstof. 

 

Voor nog meer tips voor een hotel chique interieur lees je onze blog: Zo creëer je een hotel chique interieur! 

 

 

7 Bank op maat

Een bank staat vaak centraal in de woonkamer. Het is een plek waar we regelmatig zitten met familie en vrienden. Het staat mooi als de bank matcht met de salontafel en het tv-meubel. Je kunt bij Domestica Interior Design een bank op maat laten samenstellen. De keuze voor de verschillende soorten stof zijn zeer uitgebreid. Daarnaast kan je het formaat van de bank ook volledig uitkiezen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden ook gratis thuisbezorgd.

 

Terug naar overzicht

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.