Zo creëer je een hotel chique interieur!

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Zo creëer je een hotel chique interieur!

Zo creëer je een hotel chique interieur!

Herken je dat warm gevoel als je een chique hotel binnenloopt en het interieur er prachtig uit ziet? Chique, luxe, romantisch en sfeervol! Een hotel chique interieur is vooral te herkennen aan de luxe uitstraling, natuurlijke tinten en materialen. Daarnaast zie je accenten van goud en luxe stoffen zoals fluweel ook veel terugkomen in deze stijl. In deze blog delen we graag hoe je deze prachtige stijl kan toepassen in je interieur.

1 Kleuren combinaties voor een hotel chique interieur

Gouden accessoires zie je veel terugkomen in een hotel chique interieur. Deze kleur past perfect bij andere luxe materialen zoals fluweel. Verder zie je de kleuren donkergrijs, donkergroen, bruin en zwarttinten veel terugkomen voor dat kenmerkende warme en sfeervolle gevoel dat je in een hotel krijgt. 

De woonaccessoires van Richmond passen perfect bij deze luxe stijl. De fluwelen stoelen van Richmond zijn verkrijgbaar in verschillende warme tinten en de Blackbone eettafel met gouden accenten vormt hiermee in combinatie een prachtig en sfeervol geheel. 

 

Richmond accessoires

 

Bekijk onze collectie van Eichholtz

 

2 Sfeervolle verlichting 

 

De juiste verlichting doet meer met de sfeer in een interieur dan je misschien van tevoren denkt. Bij een hotelchique interieur hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. Wij hebben verschillende mooie sfeerverlichting in ons assortiment waarmee je deze sfeer creëert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie waxinelichthouder of sfeerhaard of een van onze sfeervolle lampen

 

Waxinelichthouders

 

Een waxinelichthouder staat prachtig op de salontafel en eettafel. Onze waxinelichthouders hebben een spiegelend effect waardoor er een eindeloze tunnel van brandende waxinelichtjes wordt gecreëerd. Hierdoor lijkt het alsof er honderden lichtjes branden! Wij hebben verschillende soorten waxinelichthouders in ons assortiment. De waxinelichthouders worden vaak gecombineerd met een mooi spiegeldienblad & interieurparfum van Linari

 

  Waxinelichthouder 3-voudig.   Waxinelichthouder 4-voudig.  Waxinelichthouder 5-voudig

 

 Bekijk onze waxinelichthouders

 

Een spiegelsfeerhaard met waxinelichtjes is ideaal voor een interieur van luxe en gezelligheid. Deze mooie accessoire past perfect in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. De sfeerhaard staat prachtig boven de eettafel of als collage met de spiegelfotolijsten boven de bank. 

 

Sfeerhaard met spiegel

Bekijk onze sfeerhaarden

 

Deze lamp met 3 bollen is een mooie eyecatcher. De lamp is een prachtige aanvulling voor een luxe en sfeervol hotel chique interieur. De lamp staat prachtig in de woonkamer op het dressoir, op een zuil of bijzettafel. Ook kan je denken aan het plaatsen van deze lampen in de slaapkamer of in de gang bij de entree. 

 

Lamp met 3 bollen rosé Lamp met 3 bollen zilver Lamp met 3 bollen antraciet

 

Bekijk onze lampen

 

3 Luxe accessoires voor de salontafel

De salontafel is een plek waar we veel tijd met elkaar doorbrengen. Luxe woonaccessoires voor een heerlijke sfeer mogen dan ook niet ontbreken bij de salontafel. Denk bijvoorbeeld aan schelpenvazen en prachtige spiegeldienbladen met waxinelichthouders en interieurparfum van Linari. Wij hebben speciale voordeelsets samengesteld met onze spiegeldienbladen zodat je heel gemakkelijk een prachtige blikvanger op de salontafel creëert. 

 

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Bekijk onze voordeelsets

 

Luxe natuurlijke producten om het huis aan te kleden en sfeer te geven zijn ook prachtig voor de salontafel of in een mooie wandkast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoorns, schelpendozen, schelpenonderzetters en unieke bergkristallen. Met decoratieve objecten maak je je interieur daarnaast ook persoonlijk en is het een échte must-have voor een hotelchique interieur.

 

Waxinelichthouders set van 3

Bekijk onze natuurlijke decoraties

 

 Luxe wanddecoratie

Spiegellijsten en glasschilderijen zijn een prachtige eyecatcher voor aan de muur. Spiegellijsten kunnen worden gebruikt om je mooiste foto's van je vakantie, bruiloft of gezin in te plaatsen. Je kan hier de mooiste gallerywalls mee maken. 

 

Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard

Bekijk onze spiegelfotolijsten

 

Glasschilderijen zijn dé nieuwe trend op het gebied van wanddecoratie. Een glasschilderij, zoals de naam al suggereert, zijn schilderijen geprint op glas. Een afbeelding op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging aan uw interieur.  

 

Glasschilderij Gangster Paradise

 

Bekijk onze glasschilderijen

 

5 Heerlijk interieurparfum

Herken je het gevoel dat geur je kan geven wanneer je een hotel binnenkomt? Je hebt meteen dat luxe gevoel en voelt je gelijk ontspannen. Een heerlijke interieurparfum mag daarom absoluut niet ontbreken aan een hotel chique interieur.  Met interieurparfum van Linari geef je je huis een luxe en warme sfeer die je vaak in hotels hebt. We hebben een aantal prachtige sets van de Diamonds collectie van Linari samengesteld die lekker ruiken én er mooi uit zien! We hebben een aantal mooie sets samengesteld die mooi zijn voor je eigen huis, maar ook leuk zijn om cadeau te geven. 

 

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari 

 

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

 

Bekijk onze collectie interieurparfum

 

6. Sfeervol luxe vloerkleed

Wanneer je de kleuren hebt gekozen, de verlichting zorgt voor een warme sfeer, de wanddecoratie hangt en de accessoires prachtig gepresenteerd staan, is het tijd voor de vloer. Maak je hotel chique interieur écht af met een luxe vloerkleed.

 

Naast dat een mooie taupe tint prachtig staat in een hotel chique interieur, zijn dit soort warme kleuren dit najaar ook weer helemaal in! Bij interieurs in de stijl van Eric Kuster draagt het vloerkleed bij aan het creëren van een mooi ziteiland in de woonkamer. In deze stijl wordt de bank op het vloerkleed geplaatst. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid. Een perfecte woonaccessoire voor het een hotel chique interieur!

 

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Bekijk onze vloerkleden

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

 

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden ook gratis thuisbezorgd.

 

Terug naar overzicht

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.