Herfst! Maak je huis klaar voor een sfeervol najaar met deze luxe woonaccessoires

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Herfst! Maak je huis klaar voor een sfeervol najaar met deze luxe woonaccessoires

5 sfeervolle woonaccessoires voor de herfst!

De zomer is voorbij en de periode van gezelligheid, sfeerverlichting, herfstkleuren en vallende blaadjes is weer aangebroken. De herfst is een heerlijke periode om het interieur klaar te maken voor gezellige sfeervolle avonden thuis. Maak het in huis gezellig met sfeervolle waxinelichthouders, een mooi karpet, een luxe sfeerhaard of prachtige sfeervolle spiegeldienbladen sets voor de salontafel. Denk je bij de herfst ook aan een heerlijke geur in huis? Wij hebben luxe interieurparfum dat het geheel helemaal afmaakt.

Wil jij inspiratie voor mooie woonaccessoires in huis voor het najaar? Dit zijn onze top 5 producten voor een sfeervol interieur!

 

 

1  Sfeervolle waxinelichthouders

Bij de donkere wintermaanden hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. Deze waxinelichthouders worden door reflectie van het spiegelende glas omgetoverd in een eindeloze tunnel van honderden lichtjes! Super sfeervol en een leuk kado om te geven! Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling.

Tip: Onze bestseller is de 4-voudige waxinelichthouder voor de salontafel. Je kan hier 4 waxinelichtjes in doen en het lijkt alsof er wel meer dan 100 branden.

 

Waxinelichthouders 

 

Bekijk onze collectie waxinelichthouders 

 

2  Sfeerhaard voor luxe en gezelligheid

De spiegelsfeerhaard is ideaal voor luxe en gezelligheid in het interieur. Wat dacht je ervan om gezellig met de familie met uitzicht op deze sfeerhaard op de bank te zitten of met z'n allen bij sfeervolle verlichting te dineren? De sfeerhaard werkt met 9 waxinelichtjes. De combinatie van het stijlvolle design samen met waxinelichtjes geven het geheel een luxe uitstraling. Er is altijd een mooi plekje voor deze sfeervolle sfeerhaard te vinden!

 

Sfeerhaard met spiegel

 

Bekijk onze collectie sfeerhaarden spiegellijsten

 

3  Sfeervol luxe velours karpet

Bij interieurs in de stijl van Eric Kuster draagt het vloerkleed bij aan het creëren van een mooi ziteiland in de woonkamer. In deze stijl wordt de bank op het vloerkleed geplaatst. Dit prachtige velours fluwelen vloerkleed van het topmerk Mart Visser past perfect in interieurs in de stijl van Eric Kuster. Het vloerkleed is hoogpolig en heeft een mooie chique glans waardoor het interieur een warme en stijlvolle uitstraling krijgt. Dit vloerkleed past perfect bij de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid. Een perfecte woonaccessoire voor het najaar dus! 


Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Bekijk onze collectie vloerkleden

 

  Stijlvolle spiegeldienbladen voor de salontafel

De salontafel is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te relaxen. Een mooie eyecatcher voor de salontafel is dan ook een echte must-have. Het spiegeldienblad geeft een luxe en sfeervolle uitstraling aan het interieur. Wat dacht je ervan om dit mooie spiegeldienblad te combineren met luxe woonaccessoires? Daarmee creëer je een echte blikvanger! We hebben een aantal mooie sets voor je samengesteld.

 

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen

 

5  Heerlijk interieurparfum van Linari

Met interieurparfum van Linari geef je je huis dit najaar een luxe en warme sfeer. We hebben een aantal prachtige sets van de Diamonds collectie van Linari samengesteld die lekker ruiken én er mooi uit zien! De set interieurparfum van Linari bestaat uit een geurstokjeshouder en roomspray. De diffuser en roomspray hebben een heerlijke geur. Je kan deze set eventueel uitbreiden met een geurkaars.

 

Dit interieurparfum van Linari verspreidt zich door middel van de zwarte stokjes door de ruimte. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden. We hebben een aantal mooie sets samengesteld die mooi zijn voor je eigen huis, maar ook leuk zijn om cadeau te geven.

 

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari

 

Bekijk onze collectie interieurparfum

 

Nog meer inspiratie voor een najaarsinterieur? Bekijk ook onze blog met de Eric Kuster stijl interieurtrends van dit najaar 2022

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden ook gratis thuisbezorgd.

 

Terug naar overzicht

Reacties

  1. Domestica Interior Design Domestica Interior Design

    Wat een leuke reactie, Emma! De waxinelichthouders zijn zeker heel sfeervol :) Laat het gerust weten als we je nog ergens mee kunnen helpen. Veel plezier in jullie nieuwe woning!

  2. Emma de Graaf Emma de Graaf

    Wat een goed idee om je huis in de herfst wat gezelliger te maken. Mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht, dus ik ga binnenkort op zoek naar leuke woonaccessoires. Waxinelichthouders zijn een leuke toevoeging aan een interieur, zeker omdat ze in allerlei verschillende stijlen komen. Die zal ik zeker kopen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.