Black Friday Deals!

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Black Friday Deals!

Dé 5 mooiste Black Friday & Cyber Monday deals!

Natuurlijk wil je je interieur mooi aankleden met de mooiste accessoires en hoe leuk is het als je hiervoor een mooie Black Friday Deal bij ons kan scoren. We hebben een selectie van de mooiste Black Friday Deals op een rijtje gezet. Deze aanbiedingen gelden tot en met Cyber Monday.

1 Waxinelichtjes voor een eindeloos sfeervol kaarslicht

Bij de donkere wintermaanden hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. We hebben prachtige waxinelichthouders, kandelaren van Eichholtz, de populaire gouden taza eggs en uiteraard onze prachtige spiegel sfeerhaarden. Onze sfeerverlichting staat prachtig op de salontafel of bij de eettafel. Supersfeervol en een leuk kado om te geven. Nu tijdelijk nog voordeliger!

✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Geschikt voor waxinelichtlichtjes of kaarsen

 

Waxinelichthouders set van 3Sfeerhaard met spiegel

Waxinelichthouders

 

 

2 Persoonlijke spiegellijsten gallery wall

Altijd al een persoonlijke gallery wall willen hebben? Pak nu je kans met onze voordelige Black Friday deals! Creëer een persoonlijke gallery wall met een voordeelset spiegellijsten. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. lijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Wil je na een jaar weer andere foto's? In een handomdraai wissel je de foto's zo om en heb je weer een andere look voor je interieur!

✓ Voordeelsetprijs
✓ Sfeervol boven de bank en eettafel
✓ Prachtig voor een persoonlijke gallery wall

Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard  Spiegellijsten fotolijsten 50x60 cm

Spiegellijsten fotolijsten 70x90

 

3 Heerlijke geur in huis met interieurparfum

Met interieurparfum van Linari geef je je huis een luxe en warme sfeer in huis. We hebben een prachtige luxe sets van Linari samengesteld die lekker ruikt én er mooi uit ziet! De set interieurparfum van Linari bestaat uit een geurstokjeshouder en roomspray. De geurstokjeshouder verspreidt zich vanzelf door middel van de zwarte stokjes. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden. Superleuk om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders met de feestdagen! 

✓ Voordeelsetprijs
✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een heerlijke luxe geur in huis

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

 

Een spiegeldienblad als mooie blikvanger voor op tafel


Onze luxe spiegeldienbladen zijn een eyecatcher voor elke woonkamer en eetkamer en passen perfect bij interieurs in de Metropolitan Luxury sfeer. Het spiegeldienblad staat prachtig op de salontafel en eettafel. Voor een echte blikvanger hebben we een aantal prachtige sets spiegeldienbladen met accessoires samengesteld. Het dienblad wordt gecombineerd met heerlijk interieurparfum en een luxe waxinelichthouder. Nu tijdelijk nog voordeliger! 

 

 Spiegeldienblad brons

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Eichholtz spiegeldienblad Ersa zilver Eichholtz spiegeldienblad goud Ersa

 

5 Salontafelboeken

We hebben een aantal prachtige salontafelboeken die perfect passen in een stijlvol interieur. Een salontafelboek is een aanwinst voor je interieur. Zo dienen deze boeken niet alleen uitstekend als leesvoer, maar staan ze ook prachtig als woonaccessoire op jouw koffietafel. Decoreer jouw salontafel met jouw favoriete merk of leg een stapel boeken op tafel voor een mooie blikvanger. Wij hebben salontafelboeken van diverse merken speciaal voor Black Friday scherp afgeprijsd!

Tom Ford koffietafelboek  Eric Kuster koffietafelboek  Rolex koffietafelboek   Catwalk koffietafelboeken

 

Gratis & snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooie woonaccessoire, een persoonlijk kado voor de feestdagen aan jezelf of wil je iemand anders verrassen met een mooi kado? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, lage verzendkosten en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder! 

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.