TOP 10 Glasschilderijen

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
TOP 10 Glasschilderijen

Top 10 glasschilderijen

Glasschilderijen zijn dé nieuwe trend op het gebied van wanddecoratie. Een glasschilderij, zoals de naam al suggereert, zijn schilderijen geprint op glas. Een afbeelding op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging aan uw interieur. 

 

Bij Domestica Interior Design hebben we een ruim assortiment glasschilderijen samengesteld met de mooiste afbeeldingen! De prints hebben een glanzend effect waardoor de kleuren heel erg mooi uitkomen. Onze glasschilderijen zijn gemaakt van hoogwaardig gehard UV-bestendig glas en staan o.a. prachtig boven de eettafel, op een vrije muur in de woonkamer, in de gang en boven de bank. Dankzij de aluminium ophangsystemen aan de achterkant van de schilderijen, kunnen de werken meteen en gemakkelijk worden opgehangen. Wij delen graag onze top 10 glasschilderijen!

 

1 Arabische prinses

Arabische prinses glasschilderij

Dit mooie glasschilderij is met een foto van het gezicht van een Arabische vrouw met gouden (gold) bellen om haar hoofd. Een afbeelding op glas heeft levendige kleuren, hierdoor springen de kleuren van het schilderij van glas er prachtig uit. Wat dacht je ervan om dit glas schilderij op te hangen boven de eettafel of een vrije muur in de woonkamer voor een luxe sfeer?


✓ Arabische vrouw met veel goudelementen
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

2 Gouden gezicht vrouw

Gouden gezicht glasschilderij

 

De gouden kleuren van het glasschilderij Gouden Gezicht Vrouw springen tot leven. Dit schilderij kan je mooi ophangen op een vrije muur in de woonkamer, in de gang, boven de eettafel of boven de bank.

 

✓ Vrouw met gouden gezicht
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

3 Gangster Paradise

Glasschilderij Gangster Paradise

 

Het Gangster Paradise glasschilderij is kenmerkend aan de beroemdheden die je in een luxe setting ziet. Het schilderij zorgt voor een stoere en tegelijkertijd glossy en luxe uitstraling. Dit schilderij met glas staat onder andere prachtig boven de bank.

 

✓ Beroemdheden in een luxe setting
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

  Gouden lippen

Gouden lippen glasschilderij

 

Dit prachtige schilderij is gemaakt van gehard UV-bestendig glas. Op de foto staan goudkleurige lippen op een rustige zwarte achtergrond. Hierdoor springt de de gouden kleur er prachtig uit en zorgt het voor een gegarandeerde blikvanger op de muur. Dit glasschilderij komt prachtig tot z'n recht boven de bank, eettafel of op een andere vrije muur in de woonkamer.

 

✓ Gouden lippen op zwarte achtergrond
✓ Afmeting: 200 x 80 cm

 

 

5 Gezicht met goudfolie

Gouden gezicht glasschilderij

Op dit glasschilderij staat een foto van een vrouw met blauwe ogen en goudfolie op haar gezicht. Doordat dit schilderij van glas is gemaakt springen de blauwe ogen en de goudfolie er prachtig uit en vormen ze een echte eyecatcher. Dit schilderij staat onder andere prachtig in de gang of op een vrije muur in de woonkamer.

 

✓ Gezicht met veel goudelementen
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

6 Gouden pistool

Gouden pistool glasschilderij

 

Dit stoere glasschilderij met gouden pistool heeft levendige kleuren en is een luxe toevoeging aan het interieur. Plaats dit schilderij boven de bank of eettafel voor een prachtige luxe sfeer.

 

✓ Gouden pistool met Louis Vuitton op achtergrond
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

7 Vrouw met bloemen

 

Vrouw met bloemen glasschilderij

 

Op dit glasschilderij zie je een foto van het gezicht van een vrouw met bloemen op haar hoofd. Doordat het schilderij op gehard UV-bestendig glas is heeft deze foto prachtig levendige kleuren, diepte en is het bovenal een een luxe toevoeging aan het interieur. Plaats dit schilderij van glas in de gang of een vrije muur in de woonkamer.

 

✓ Vrouw met bloemen op hoofd
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

8 Gezicht met gouden glitters

Glasschilderij vrouw met gouden glitters

Dit prachtige schilderij is van een gouden gezicht van een vrouw met gouden glitters. Onze glasschilderijen worden standaard geleverd met een aluminium ophangsysteem waardoor ze makkelijk op te hangen zijn en een mooi zwevende look krijgen. Dit kunstwerk staat onder andere prachtig in de gang of een andere vrije muur in de woonkamer.

 

✓ Vrouw met gouden glitters op gezicht

✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

9 Leeuwenkop met levendige kleuren bloemen 

Luipaardenkop met bloemen glasschilderij

 

Het glasschilderij van de leeuwenkop met bloemen is een prachtige toevoeging in het interieur. Door de levendige kleuren heeft dit schilderij echt de wauw-factor en is het de ultieme blikvanger voor in huis. Hang dit schilderij op een mooi plekje in huis waar hij goed te zien is. Wat dacht je bijvoorbeeld aan boven de bank, eettafel, op een vrije muur in de woonkamer of in de gang? 

 

✓ Leeuwenkop met bloemen in levendige kleuren
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

10 Vrouw met vlinders en schelpen

Vrouw vlinders en schelpen

 

Door dit kleurrijke glasschilderij tover jij je interieur gegarandeerd om naar een luxe geheel. Op de foto staat het kleurrijke gezicht van een vrouw waarbij ze omringd is met vlinders en schelpen. Door het effect van het glas lijken de kleuren bijna tot leven te komen. Hang deze eyecatcher onder andere op boven de bank of lange zijde boven de eettafel.

 

✓ Vrouw omringd met vlinders en schelpen
✓ Afmeting: 120 x 80 cm

 

 

Meer inspiratie? Bekijk onze hele collectie glasschilderijen

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze hele selectie glasschilderijen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.