Top 5 Eichholtz luxe woonaccessoires

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Top 5 Eichholtz luxe woonaccessoires

Top 5 Eichholtz woonaccessoires

Eichholtz is een toonaangevend internationaal merk in de interieurbranche. Dit van oorsprong Nederlands merk met internationale allure heeft veel luxe producten voor het interieur. Eichholtz heeft een grote collectie in luxe meubels en woonaccessoires met een touch of glamour. De producten van Eichholtz zijn kenmerkend aan de hoogwaardige afwerking en kwaliteits materialen.

 

Domestica Interior Design heeft een selectie van de producten van Eichholtz in het assortiment opgenomen die perfect passen bij de glamoureuze stijl van de bekende interieurdesigner Eric Kuster. Wij delen graag onze top 5 luxe woonaccessoires van Eichholtz voor een sfeervol interieur!

 

1  Spiegeldienblad Giacomo zwart en goud

Eichholtz dienblad

 

De woonkamer is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te ontspannen. Een prachtige en sfeervolle blikvanger voor de salontafel is daarom ook een echte must-have. Het dienblad Giacomo zorgt naast een echte eyecatcher ook voor een luxe uitstraling aan het interieur. 

 

Deze prachtige accessoire is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. Kies voor zwart als je de salontafel rustig wilt houden en ga voor goud als je veel taupetinten hebt in je interieur. Je dienblad komt dan het mooist tot z’n recht op de salontafel.


Wat dacht je ervan om dit mooie spiegeldienblad te combineren met luxe woonaccessoires? Wij hebben perfecte sets samengesteld van het spiegeldienblad met interieurparfum van Linari en een sfeervolle waxinelichthouder. Hiermee heb jij direct een perfect op elkaar afgestemde set.

 

 

2  Vivienne luxe boxen

Eichholtz Vivienne box gold

Deze luxe bewaardoos Viviënne is prachtig als decoratie op de salontafel en eettafel. De luxe box is verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud. Ook is er een kleine en grote maat verkrijgen. Deze luxe box kan gebruikt worden als bewaardoos en juwelendoos om kostbare accessoires zorgvuldig in op te bergen. Je kan er ook aan denken om items zoals een afstandsbediening in op te bergen zodat deze niet zichtbaar zijn op de salontafel. De luxe opbergdoos is gemaakt van hout en RVS. Vanwege de luxe gouden finish over de gehele buitenkant van de doos komt het 3D design van de doos prachtig tot uiting.

 

 

3  Spiegeldienblad Ersa in goud en zilver

Ersa zilver

 

Wanneer je een wat kleinere salontafel hebt en toch een mooie blikvanger wilt creëren is het dienblad Ersa misschien wel wat voor jou! Dit dienblad van Eichholtz is wat smaller en verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud. Kies voor zilver als je wat meer zilveren accessoires hebt in je huis. Ga voor goud als je wat meer bronstinten hebt en een warmere sfeer in je interieur wil creëren. Ook voor dit spiegeldienblad hebben we een perfecte set met luxe woonaccessoires samengesteld zodat het dienblad prachtig gestyled is. Deze set ziet er prachtig uit voor het oog, ruikt heerlijk en brengt ook veel sfeer.

 

 

  Skyline kaarsenhouder in goud en zilver

Skyline candleholder

 

Deze luxe sfeermaker heeft een exclusief ontwerp met 5 uitsparingen die speciaal gemaakt zijn om kaarsen in te plaatsen. Omdat de kaarsen op verschillende hoogtes worden geplaatst, geeft deze prachtige woonaccessoire een bijzonder sfeervolle uitstraling. De Skyline kaarsenhouder is prachtig op de eettafel voor een chique diner of als luxe accessoire op de salontafel of het dressoir. De kaarsenhouder is verkrijgbaar in zilver en goud.

 

 

5  Eichholtz bijzettafel cross

Eichholtz cross bijzettafel

 

Deze bijzettafel staat prachtig bij de bank. Dit tafeltje van Eichholtz is zodanig ontworpen dat het over de bank heen geschoven kan worden. Op deze manier kan je hier een laptop op plaatsen of heb je je drankjes of snacks binnen handbereik. De bijzettafel Cross van Eichholtz heeft een zwart glazen blad. Wegens de nikkel finish van het RVS stalen frame krijgt het geheel een luxueuze uitstraling

 

 

Meer inspiratie? Bekijk onze collectie van Eichholtz

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze selectie van speciale accessoires van Eichholtz. Heb je meubels en accessoires van Eichholtz gezien die niet op onze webshop staan? Wij zijn een officiële dealer van Eichholtz en kunnen de gehele collectie van Eichholtz leveren. Je kan hiervoor ook kijken op www.eichholtz.com. Mocht je een artikel hebben gezien dat niet bij ons op de webshop staat, neem dan contact met ons op. 

 

Bekijk onze collectie van Eichholtz

Een bezoek aan de showroom vindt uitsluitend plaats op afspraak, bel 06 1036 1887 of stuur een mail naar [email protected] voor het maken een afspraak.

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.