Dé Eric Kuster stijl interieurtrends van dit najaar 2022

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Dé Eric Kuster stijl interieurtrends van dit najaar 2022

Eric Kuster stijl interieurtrends voor dit najaar 2022!

Het lijkt nog heel ver weg maar het najaar is al in zicht. De herfst is een mooie periode om het interieur klaar te maken voor gezellige sfeervolle avonden thuis. Met het einde van de zomer in zicht is het daarom hoog tijd om de interieurtrends van dit najaar te bespreken. Om deze reden hebben we speciaal een handig overzichtje gemaakt met alle interieurtrends voor het najaar 2022 in de stijl van Eric Kuster.  

Wil jij inspiratie voor mooie woonaccessoires in huis voor het najaar? Dit zijn de top 5 Eric Kuster stijl interieurtrends voor een sfeervol interieur dit najaar!

 

1  Maatwerk meubels voor rust & eenheid

Thuis is de plek waar je tot rust wilt kunnen komen. Creëer rust en eenheid in huis dit najaar met op maat gemaakte meubels. Denk hierbij aan eettafels, salontafels, tv-meubels, sokkels & stoelen. Hiermee creëer je een mooi en sfeervol geheel in je woning.

Onze meubelen op maat kan je bestellen in verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een hoogglans tafel, of juist een matte tafel of zijdeglans tafel. Zo heb je een woonaccessoire die uniek is én perfect bij jouw interieur past. 

 

    

 

                              

 

Bekijk onze maat meubelen 

 

2 Natuurlijke accessoires

Natuurlijke elementen zijn een grote trend voor dit najaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoorns, schelpendozen, schelpenonderzetters en unieke bergkristallen. Dit zijn luxe natuurlijke producten om uw huis aan te kleden en sfeer te geven. Met decoratieve objecten maak je je interieur daarnaast ook persoonlijk en is het een échte must-have voor een Eric Kuster stijl interieur.

Deze accessoires zijn daarnaast goed te combineren met andere luxe woonaccessoires zoals een spiegeldienblad, waxinelichthouders of een heerlijk interieurparfum van Linari

 

 

Bekijk onze natuurlijke decoraties

 

3  Sfeerverlichting als blikvanger

Bij het najaar en de donkere wintermaanden hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. Een mooie waxinelichthouder of sfeerhaard mag dan eigenlijk niet ontbreken in jouw interieur. Wij hebben verschillende mooie sfeerverlichting in ons assortiment.

Onze waxinelichthouders worden door de reflectie van het spiegelende glas omgetoverd in een eindeloze tunnel van honderden lichtjes!

Tip: Onze bestseller is de 4-voudige waxinelichthouder voor de salontafel. Je kan hier 4 waxinelichtjes in doen en het lijkt alsof er wel meer dan 100 branden.

 

Bekijk onze collectie waxinelichthouders


Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

   

  Waxinelichthouder 3-voudig.   Waxinelichthouder 4-voudig.  Waxinelichthouder 5-voudig 

 

De spiegelsfeerhaard is ideaal voor luxe en gezelligheid in het interieur. Wat dacht je ervan om gezellig met de familie met uitzicht op deze sfeerhaard op de bank te zitten of met z'n allen bij sfeervolle verlichting te dineren?

 

Onze sfeerverlichting is een prachtige blikvanger en gegarandeerde sfeermaker!

 

Bekijk onze sfeerhaarden

Sfeerhaard met spiegel Waxinelichthouders set van 3

 

  Glasschilderijen

Glasschilderijen zijn dé wanddecoratie trend van 2022 en mogen dus zeker niet ontbreken in dit lijstje. Een glasschilderij, zoals de naam al suggereert, zijn schilderijen geprint op glas. Een schilderij op glas heeft levendige kleuren, realistische dieptes en is bovenal een luxe toevoeging voor het interieur.

Deze prachtige blikvangers staan onder andere mooi op een vrije muur in de woonkamer, in de gang, boven de eettafel of boven de bank. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze blog met de top 10 glasschilderijen!

 

Bekijk onze collectie glasschilderijen

 

Arabische prinses glasschilderij.Gouden gezicht glasschilderij Gouden gezicht glasschilderij Vrouw met bloemen glasschilderij Glasschilderij vrouw met gouden glitters

Glasschilderij Gangster ParadiseLuipaardenkop met bloemen glasschilderijGouden pistool glasschilderij

 

 

5  Luxe taupe woonaccessoires voor warmte

Warme kleuren zoals taupe zijn dit najaar weer helemaal in! Haal warmte en gezelligheid met mooie taupe woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een luxe fluweel karpet of onze mooie stoelen van Richmond.

Bij interieurs in de stijl van Eric Kuster draagt het vloerkleed bij aan het creëren van een mooi ziteiland in de woonkamer. In deze stijl wordt de bank op het vloerkleed geplaatst. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid. Een perfecte woonaccessoire voor het najaar dus!

 

Bekijk onze vloerkleden

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

De stoelen van Richmond zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Voor een prachtig najaarsinterieur kun je kiezen voor een van onze taupe Richmond stoelen. Het design en de stoffering maken de Richmond eetkamerstoelen een zeer comfortabel, duurzaam zitmeubel om uren op te zitten. Sfeervol voor bij de eettafel of het bureau. 

 

Bekijk onze collectie van Richmond

 

Richmond eetkamerstoel Indigo khakiRichmond eetkamerstoel Pippa khakiRichmond eetkamerstoel Scarlett sand taupeRichmond eetkamerstoel Scarlett khaki

 

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden ook gratis thuisbezorgd.

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.