Top 3 Richmond meubels en accessoires!

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Top 3 Richmond meubels en accessoires!

Top 3 Richmond meubels en woonaccessoires

Richmond is een toonaangevend Nederlands merk in de interieurbranche met veel stijlvolle meubels en accessoires. Dit mooie merk streeft altijd naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Vandaag de dag staat Richmond bekend om gevarieerde, luxueuze collecties en is het bedrijf wereldwijd bekend.

We zijn er dan ook trots op dat we ons assortiment hebben kunnen uitbreiden met producten van Richmond zodat we onze klanten blij kunnen maken met deze mooie meubels en accessoires.

Domestica Interior Design heeft een selectie van de producten van Richmond in het assortiment opgenomen die perfect passen bij onze chique en glamoureuze stijl. Op deze manier zijn de meubels en accessoires perfect op elkaar afgestemd. Wij delen graag onze top 3 luxe woonaccessoires van Richmond voor een sfeervol interieur!

 

1  Richmond stoelen

Richmond eetkamerstoel Scarlett black zwart Richmond eetkamerstoel Scarlett stoneRichmond eetkamerstoel Scarlett groenRichmond eetkamerstoel Scarlett pink rozeRichmond eetkamerstoel Scarlett khaki

 

Richmond eetkamerstoel Pippa black zwart Richmond eetkamerstoel Pippa stone  Richmond eetkamerstoel Pippa groen Richmond eetkamerstoel Pippa pink rozeRichmond eetkamerstoel Pippa khaki

 

Richmond eetkamerstoel Indigo stone taupeRichmond eetkamerstoel Indigo khaki  Richmond eetkamerstoel Indigo white boucle

 De eetkamer is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te ontspannen. Aan de eettafel zitten we gezellig met onze familieleden en vrienden samen voor mooie momenten. Het is dan ook belangrijk dat de eetkamerstoelen comfortabel zitten. Uiteraard is het ook belangrijk dat de stoelen er goed uit zien.  Je vindt bij Richmond verschillende stoelen met mooie velours bekleding. Zoo krijg je een warme en chique sfeer in huis. Velours zit ook nog eens zacht, dus je kunt lekker lang met je vrienden en familie natafelen!

 

Bekijk op webshop

 

2  Richmond eettafels

Richmond eettafels

Richmond heeft eettafels die ook perfect passen bij de mooie collectie eetkamerstoelen. Zo weet je zeker dat dat perfect op elkaar is afgestemd en ze mooi bij elkaar passen. Zo heeft Richmond stoelen met chromen poten en eettafels met chromen poten. Ook kan je denken aan stoelen met een gouden onderstel en een eettafel met gouden poten. Als je liever voor een rustige basis kiest zoals bijvoorbeeld een zwarte eettafel is dat ook mogelijk. Richmond heeft namelijk een uitgebreide collectie zodat er voor ieder wat wils tussen zit!

 

 

3  Richmond kandelaren

Richmond kandelaren

Het belangrijkste in huis is het brengen van een eigen sfeer! Met woonaccessoires creëer je een mooi sfeervol geheel met een persoonlijke touch. De kandelaren van Richmond brengen die warme sfeer die je graag wilt hebben in de avonden. Deze luxe sfeermaker heeft een ontwerp met een uitsparing die speciaal gemaakt is om een kaars in te plaatsen. De kandelaren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Als de kaarsen op verschillende hoogtes worden geplaatst, geven deze prachtige kandelaren een bijzonder sfeervolle uitstraling. De kaarsenhouder is prachtig op de eettafel voor een chique diner of als luxe accessoire op de salontafel.

 

 

Meer inspiratie? Bekijk onze collectie van Richmond

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze selectie van speciale meubels en accessoires van Richmond. Heb je meubels en accessoires van Richmond gezien die niet op onze webshop staan? Wij zijn een officiële dealer van Richmond en kunnen de gehele collectie van dit mooie merk leveren. Je kan hiervoor ook kijken op www.richmondinteriors.nl/. Mocht je een artikel hebben gezien dat niet bij ons op de webshop staat, neem dan contact met ons op. 

 

Bekijk onze collectie van Eichholtz

Een bezoek aan de showroom van Richmond vindt plaats op afspraak, bel 06 1036 1887 of stuur een mail naar [email protected] voor het maken een afspraak. 

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.