• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Set van 5 Designers boeken Catwalk

✅5 Catwalk boeken
✅ Perfect voor de salontafel
✅Dior Catwalk
✅Chanel Catwalk
✅Prada Catwalk
✅Yvest Saint Laurent Catwalk
✅Louis Vuitton Catwalk
✅Mooie setprijs
✅Gratis thuisbezorgd
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Set van 5 Designers boeken Catwalk

De prachtige boeken van Catwalk worden vaak gebruikt als eyecatcher op de salontafel. De collectie bestaat uit de boeken van Louis Vuitton, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent en Prada. Deze serie is een must-have in een interieur die is ingericht in de stijl van Eric Kuster.

We hebben een breed assortiment van diverse luxe accessoires die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze klanten. Dit boek van Dior is mede gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!

Inspiratie

Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Inspiratie voor de salontafel - Domestica Interior Design

Blog met inspiratie voor de salontafel

Bekijk onze collectie schelpenvazen