Eric Kuster Stijl interieur? 5 tips voor een stijlvolle inrichting - Domestica Interior Design

  • Geplaatst op
  • Door Angela
  • 0
Eric Kuster Stijl interieur? 5 tips voor een stijlvolle inrichting  - Domestica Interior Design

Eric Kuster, een architect van Nederlandse bodem, staat bekend om zijn stijlvolle, chique en glamoureuze stijl die hij zelf bestempelt als "Metropolitan Luxury"  Met zijn unieke stijl vindt hij de perfecte balans tussen klassiek en modern, Europees en internationaal. Eric Kuster kan zichzelf inmiddels wel de meest toonaangevende interieurarchitect uit Nederland noemen en heeft meerdere sterren in zijn clientèle. De stijl van Eric Kuster focust zich op een luxueuze uitstraling met een rustige basis van het interieur en accessoires als blikvanger. 

Wij zijn fan van deze prachtige Metropolitan luxury stijl! Bij Domestica Interior Design bieden wij verschillende luxe woonaccessoires zoals spiegellijsten, schelpenvazen, natuurlijke decoratie en meubels/accessoires van Eichholtz die perfect aansluiten bij interieurs in de stijl van Eric Kuster. Met deze mooie meubels en luxe accessoires creëer je sfeer en gezelligheid in je interieur.

Dé 5 tips voor een interieur in Eric Kuster stijl

Eric Kuster, een architect van Nederlandse bodem, staat bekend om zijn stijlvolle, chique en glamoureuze stijl die hij zelf bestempelt als "Metropolitan Luxury"  Met zijn unieke stijl vindt hij de perfecte balans tussen klassiek en modern, Europees en internationaal. Eric Kuster kan zichzelf inmiddels wel de meest toonaangevende interieurarchitect uit Nederland noemen en heeft meerdere sterren in zijn clientèle. Ook kan je zijn werk in menig hotel, restaurant, clubs en zelfs jachten over de hele wereld bewonderen. Veel bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Ronald Koeman, Wesley Sneijder en Yolanthe hebben hun woning door de beroemde interieurarchitect laten inrichten. Eric Kuster heeft ook het huis van internationale sterren zoals Alicia Keys en David Guetta ingericht. Daarnaast verzorgde hij het interieur van Amsterdamse clubs Suzy Wong en Jimmy Woo, Club Musk in Hilversum en Camp Nou van FC Barcelona.

 

Kleuren die kenmerkend zijn aan de Eric Kuster stijl zijn zwart, wit, grijs, taupe/bruin en metallic. De stijl van Eric Kuster focust zich op een luxueuze uitstraling met een rustige basis van het interieur en accessoires als blikvanger. 

 

Wij zijn fan van deze prachtige Metropolitan luxury stijl! Bij Domestica Interior Design bieden wij verschillende luxe woonaccessoires die perfect aansluiten bij interieurs in de stijl van Eric Kuster. Met deze mooie meubels en luxe accessoires creëer je sfeer en gezelligheid in je interieur.

 

Wil jij inspiratie voor mooie woonaccessoires in huis waarmee je sfeer creëert? Dit zijn onze 5 tips voor een sfeervol interieur!

 

1  Luxe taupe velours vloerkleed van Mart Visser

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Bij interieurs in de stijl van Eric Kuster draagt het vloerkleed bij aan het creëren van een mooi ziteiland in de woonkamer. In deze stijl wordt de bank op het vloerkleed geplaatst. Dit prachtige velours fluwelen vloerkleed van het topmerk Mart Visser past perfect in interieurs in de stijl van Eric Kuster. Het vloerkleed is hoogpolig en heeft een mooie chique glans waardoor het interieur een warme en stijlvolle uitstraling krijgt. Dit vloerkleed past perfect bij de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid en sfeer.

 

 

 

2  Spiegeldienbladen

Eichholtz dienblad

De salontafel is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te relaxen. Een mooie eyecatcher voor de salontafel is dan ook een echte must-have. Het spiegeldienblad geeft een luxe uitstraling aan het interieur. Wat dacht je ervan om dit mooie spiegeldienblad te combineren met luxe woonaccessoires? Daarmee creëer je een echte blikvanger! Het spiegeldienblad wordt vaak gecombineerd met interieurparfum van Linari en de 4-voudige waxinelichthouder. We hebben een aantal prachtige voordeelsets samengesteld!

 

 

3  Spiegellijsten voor een persoonlijke gallerywall

Spiegellijsten

 

Interieurs in de stijl van Eric Kuster kenmerken zich door stijlvolle foto's aan de muur. Je kan hierbij denken aan posters van beroemdheden maar ook aan persoonlijke foto's. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. De spiegellijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Ze zijn bovendien ook tijdloos. Wil je na een jaar weer andere foto's? In een handomdraai wissel je de foto's zo om en heb je weer een andere look voor je interieur!

 

 

 

  Schelpenvazen als eyecatcher

Schelpenvaas Eric Kuster stijl bruin rose

 

Schelpenvazen mogen niet ontbreken in een interieur in de stijl van Eric Kuster. De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Ze zijn gemaakt van bijzondere zoetwaterschelpen die met de hand vakkundig zijn gedecoreerd. De schelpenvazen zijn verkrijgbaar in de kleuren pearl white, rosébruin en zilver. Onze bloemist kan de schelpenvazen vakkundig decoreren voor prachtige opgemaakte schelpenvazen & potten. Wil je er bloemen in? Dan kan je kiezen uit orchideeën, bloesems en magnolia's. Wil je het graag wat stoerder? Dan kan je ervoor kiezen om de schelpenvaas met ghostwood op te laten maken. 

 

 

 

5  Heerlijk interieurparfum van Linari

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari

Met interieurparfum van Linari geef je je huis een luxe en warme sfeer. We hebben prachtige luxe voordeelsets van Linari samengesteld die lekker ruiken én er mooi uit ziet! De prachtige set interieurparfum van Linari bestaat uit een geurstokjeshouder en roomspray. De diffuser en roomspray hebben een heerlijke geur. Dit interieurparfum van de Diamond collectie van Linari verspreidt zich door middel van de zwarte stokjes door de ruimte. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden.

 

Linari set interieurparfum diffuser en roomspray goud Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zwart

 

 

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.