Top 10 mooiste cadeaus voor de feestdagen! Eric Kuster stijl

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Top 10 mooiste cadeaus voor de feestdagen! Eric Kuster stijl

Top 10 mooiste cadeaus voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur begint ook de zoektocht naar de mooiste cadeaus. Cadeaus voor jezelf maar ook om aan een ander te geven. Geef bijvoorbeeld een prachtige waxinelichthouder cadeau. Of wat dacht je van een heerlijk interieurparfum? Wij hebben speciaal voor jou een top 10 gemaakt vol met onvergetelijke en sfeervolle cadeaus voor hem en cadeaus voor haar. Zo zet je iemand deze Kerst of Sinterklaas écht in het zonnetje. Lees gauw onze cadeautips en laat je inspireren.

 

1 Sfeerhaard voor luxe en gezelligheid

Sfeerhaard met spiegel

De spiegelsfeerhaard is ideaal voor een interieur van luxe en gezelligheid. Wat dacht je ervan om gezellig aan de eettafel tijdens het eten deze sfeerhaard aan te hebben staan? De sfeerhaard werkt met 9 waxinelichtjes. De combinatie van het stijlvolle design en mooie waxinelichtjes geven het geheel een luxe uitstraling. Er is altijd een mooi plekje voor deze sfeervolle sfeerhaard te vinden!

✓ Afmetingen: 93 x 32 x 8 cm
✓ Geschikt voor 9 waxinelichtjes
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Voor een warme, romantische sfeer in huis

 

Bekijk onze collectie sfeerhaarden spiegellijsten

2 Sfeervolle waxinelichthouders

Waxinelichthouders

 

Bij de donkere wintermaanden hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. Deze waxinelichthouder voor 4 waxinelichtjes wordt door reflectie van het spiegelende glas omgetoverd in een eindeloze tunnel van honderden lichtjes! Supersfeervol en een leuk kado om te geven!

✓ Waxinelichthouder voor 4 waxinelichtjes
✓ Afmetingen: 14 x 14 x 14 cm
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

Bekijk onze collectie waxinelichthouders

3 Luxe schelpenvaas voor de salon- of eettafel

Schelpenvaas klein

 

Schelpenvazen mogen niet ontbreken in een interieur in de stijl van Eric Kuster. De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Wil je er bloemen in? Dan kan je kiezen uit orchideeën, bloesems en magnolia's. Een prachtig cadeau en gegarandeerde blikvanger!

✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

  Persoonlijke gallery wall

Spiegellijsten

 

Creëer een persoonlijke gallery wall met deze set spiegellijsten. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van het gezin of leuke vakantiefoto's. We hebben een aantal prachtige sets samengesteld. Je kan de spiegelfotolijsten ook cadeau doen met foto's en hiermee een prachtig gepersonaliseerd cadeau geven. 

✓ Set van spiegelfotolijsten
✓ Perfect voor eigen foto's
✓ Prachtig boven de bank en eettafel
✓ Prachtig voor een persoonlijke gallery wall

 

5 Heerlijk interieurparfum

Spiegeldienblad brons met interieurparfum Linari

Met interieurparfum van Linari geef je je huis dit najaar een luxe en warme sfeer. We hebben een aantal prachtige sets van de Diamonds collectie van Linari samengesteld die lekker ruiken én er mooi uit zien! We hebben een aantal mooie sets samengesteld die mooi zijn voor je eigen huis, maar ook leuk zijn om cadeau te geven.

✓ 500 ml interieurparfum
✓ 100 ml roomspray
✓ Luxe gouden fles
✓ Perfect voor een heerlijke luxe geur in huis

Bekijk onze collectie interieurparfum

6 Sfeervol luxe velours karpet

Vloedkleed karpet Eric Kuster stijl taupe

 

Dit prachtige velours fluwelen vloerkleed van het topmerk Mart Visser past perfect in interieurs in de stijl van Eric Kuster. Het vloerkleed is hoogpolig en heeft een mooie chique glans waardoor het interieur een warme en stijlvolle uitstraling krijgt. Dit vloerkleed past perfect bij de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Het geeft die warmte die je in de woonkamer vaak wilt creëren voor gezelligheid. Een must-have voor de winter voor die luxe warme uitstraling én een prachtig cadeau! 

 

✓Velours luxe vloerkleed van het topmerk Mart Visser
✓Perfect voor een sfeervol interieur
✓Hoogpolig karpet
✓Mooie chique glans

 

Bekijk onze collectie vloerkleden

7 Luxe spiegeldienblad voor de salontafel

 

Spiegeldienblad met interieurparfum Linari


De salontafel is een plek waar we regelmatig zitten voor de gezelligheid en om lekker te relaxen. Een mooie eyecatcher voor de salontafel is dan ook een echte must-have. Het spiegeldienblad geeft een luxe en sfeervolle uitstraling aan het interieur. Wat dacht je ervan om dit mooie spiegeldienblad te combineren met luxe woonaccessoires? Daarmee creëer je een echte blikvanger! We hebben een aantal mooie sets voor je samengesteld.

✓ Dienblad
✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Complete sets met interieurparfum verkrijgbaar

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen

8 Schelpenvaas bowl voor de salon- en eettafel

Schelpenvaas bowl

Deze schelpenvaas is perfect voor op de salontafel of eettafel. Dit is een van onze bestsellers en is een prachtige blikvanger en cadeau voor deze feestdagen!

✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

9 Bronzen pot voor in de woonkamer 

Schelpenpot brons

Een vaas met bloemen geeft de elegante uitstraling die belangrijk is voor een sfeervol interieur. Je kan zelf bepalen of je het opmaakt met orchideen, bloesems of ghostwood. Deze vazen worden vakkundig opgemaakt door onze bloemist en vereisen geen verzorging. Zo heb je een sfeervol en luxe cadeau!

✓ Handgemaakte bronzen pot
✓ Prachtig op een zuil
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

10 Eichholtz box Vivienne

Ersa zilver

 

Deze luxe zilveren bewaardoos Viviënne is van het chique internationale merk Eichholtz. Deze prachtige box is prachtig als decoratie op de salontafel, dressoir of eettafel. Deze luxe box kan gebruikt worden als bewaardoos en juwelendoos om kostbare accessoires zorgvuldig in op te bergen.

✓  Luxe opbergbox van het chique merk Eichholz
✓  Prachtig op de salontafel, dressoir of eettafel
✓  Ook te gebruiken als luxe sieradendoos

 

Bekijk onze collectie van Eichholtz

 
Nog meer inspiratie nodig voor een onvergetelijk cadeau?

Bekijk ook onze top 5 cadeautips voor haar & top 5 cadeautips voor hem!

 
Top 5 cadeautips voor haar          Top 5 cadeautips voor hem
 
Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor de feestdagen aan jezelf of wil je iemand anders verrassen met een mooi cadeau? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt voor de feestdagen. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder! Fijne feestdagen!

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.