TOP 3 Spiegellijsten - fotolijsten

TOP 3 Spiegellijsten - fotolijsten

Onze top 3 spiegellijsten fotolijsten

We hebben een aantal bestsellers van onze spiegelfotolijsten die we graag met je delen. We kunnen ons voorstellen dat je zoveel mooie sets van onze spiegellijsten hebt gezien en het dan fijn is om te weten welke set mooi zal staan bij je interieur. Hiervoor geven we een aantal handige richtlijnen. 

Onze spiegelfotolijsten zijn geweldig voor het creëren van een mooie gallery wall om je mooiste foto's in te doen. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. We richten ons dan ook op de mooiste sets voor het maken van een gallerywall zoals veruit de meeste van onze klanten van ons doen.

 

1  Spiegelfotolijsten 50x60

Onze bestseller is de set met 3 fotolijsten van 50x60 cm boven de bank. Hierbij gaat het om 3 fotolijsten van hetzelfde formaat die een mooi symmetrisch geheel vormen. Je kan hier eigen foto's in doen. Deze maat is perfect voor een bank tot 2,5 meter. 

Spiegellijsten fotolijsten 50x60 cm

 

          

 

2 Spiegelfotolijsten 70x90 cm

Deze spiegellijsten zijn perfect boven de bank. De voordeelset bestaat uit 3 fotolijsten van 70x90 cm Je kan hier eigen foto's in doen. Deze maat is perfect voor een bank vanaf 3 meter. 

Spiegellijsten fotolijsten 70x90

 

   

 

3  5 Spiegellijsten met sfeerhaard

Deze set van spiegellijsten is perfect als gallerywall! De voordeelset bestaat uit 5 spiegelfotolijsten met een sfeerhaard en heeft verschillende formaten. De set vormt een mooi symmetrisch geheel. De set is prachtig boven de bank of op een vrije muur. De totale breedte is 210 cm en hoogte 120 cm. 

 

Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard

 

 

Meer inspiratie?

Bekijk ook voor nog meer inspiratie onze spiegelfotolijsten video of bekijk onze brochure. Je kan het overzicht van van onze voordeelsets spiegellijsten fotolijsten bekijken via onze webshop

 

Lees ook onze blog voor een aantal handige tips voor het maken van een spiegellijsten fotolijsten gallery wall. 

 

Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor de spiegellijsten? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, lage verzendkosten en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder! 

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.