• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijst zwart frame -Steve McQueen met pistool

Deze zwarte fotolijsten met zwart-wit prints van internationale filmsterren geven je interieur een luxe uitstraling. De fotolijsten zijn tijdloos en vormen een eyecatcher voor ieder interieur. We raden aan om meerdere van deze fotolijsten met elkaar te co
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fotolijst zwart frame -Steve McQueen met pistool

Deze zwarte fotolijsten met zwart-wit prints van internationale filmsterren geven je interieur een luxe uitstraling. De fotolijsten zijn tijdloos en vormen een eyecatcher voor ieder interieur. We raden aan om meerdere van deze fotolijsten met elkaar te combineren voor het creëren van een mooi geheel.

De handgemaakte zwarte fotolijsten met prachtige houtnerf zijn bij ons inclusief een zwart-wit foto. De posters zijn geprint op hoogwaardig fotopapier en ingelijst met glas. De lijsten bevatten eveneens een ophangsysteem. Je hebt keuze uit diverse prints in verschillende maten:

Wissellijsten met poster
- 30 X 37 cm buitenmaat: € 45
- 40 x 50 cm buitenmaat: € 60
- 63 x 80 cm buitenmaat € 110

We hebben een breed assortiment van artikelen die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De fotolijsten met zwarte frames zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Kijk ook op onze inspiratiepagina wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur!